Άγρια επεισόδια στον Έβρο, με τις ελληνικές δυνάμεις να αποτρέπουν κάθε απόπειρα εισβολής (video)

Must Read

Νέα επεισόδια ιδιαίτερης αγριότητας σημειώθηκαν σήμερα στον Έβρο, κοντά στο φυλάκιο των Καστανιών, με τις ελληνικές δυνάμεις που φρουρούν τον συνοριακό φράχτη να παραμένουν σταθερές, αποτρέποντας κάθε απόπειρα εισβολής.

Οι μετανάστες είχαν για πολλοστή φορά την ενθάρρυνση της τουρκικής πλευράς, ενώ έγινε και χρήση χημικών. Μάλιστα, με βάση τη συχνότητα, την κλίση και το βεληνεκές πολλών βολών, καταδεικνύει πως εκτοξεύονται από βομβιδοβόλα ή ανάλογο εξοπλισμό που έχουν στη διάθεσή τους τα τουρκικά σώματα ασφαλείας.

εβρος ταραχες κυριακη

Νωρίτερα, εξάλλου, καταγράφηκαν προσπάθειες καταστροφής του συρματοπλέγματος, ακόμα και με χρήση εργαλείων, ενώ εντοπίστηκαν και άτομα με όργανα παρατήρησης και καταγραφής, στο πλαίσιο της προσπάθειας της Τουρκίας να συνεχίσει την προπαγάνδα της.

Διαβάστε επίσης: Δείτε πως οι μετανάστες προσπαθούν να μπουκάρουν στα ελληνικά σύνορα (video)

Επιπλέον, τουρκικά μέσα ενημέρωσης προβάλουν βίντεο με απολύμανση του καταυλισμού που έχει στηθεί από την τουρκική πλευρά των συνόρων, με τις κινήσεις της τουρκικής πλευράς γεννούν ερωτήματα, για το εάν υπάρχουν κρούσματα του Covid-19 ανάμεσα στους μετανάστες ή εάν υπάρχει επαρκής μέριμνα για την προστασία τους από τις τουρκικές Αρχές.

εβρος ταραχες κυριακη

Να σημειωθεί, ότι γίνεται συνεχής ενίσχυση του φράχτη από την ελληνική πλευρά, μετά από απόπειρες μεταναστών να τον καταστρέψουν, κι ενώ η ρίψη χημικών από την τουρκική πλευρά είναι αδιάκοπη.

  • Δείτε και σχετικά βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This