Αποκάλυψη: Η ΜΙΤ οργάνωσε τα επεισόδια που έκαναν οι Αφγανοί στη Μόρια! Ο ρόλος των 70 μαχητών του ΙΣΙΣ

Must Read

Τα επεισόδια με τους λαθρομετανάστες που έγιναν στις αρχές Φεβρουαρίου στη Μόρια της Λέσβου, είχαν οργανωθεί από την τουρκική υπηρεσία πληροφοριών ΜΙΤ σε συνεργασία με συγκεκριμένη ΜΚΟ, η οποία είναι σε γνώση των Αρχών Ασφαλείας, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «δημοκρατία»!

Όλα όσα έλαβαν χώρα, αποτελούν την εφαρμογή σε πρακτικό επίπεδο εκπονηθέντος σχεδίου από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες που προβάρουν την αποσταθεροποίηση της Ελλάδας σε περίπτωση ένοπλης σύρραξης με τη γείτονα.

Συμμετείχαν άνω των 2.000 λαθραίων αφγανικής καταγωγής, κυρίως νεαρής ηλικίας,  με διάταξη παρόμοια με αυτή που εφαρμόζουν οι τρομοκράτες τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και, κυρίως, σε πυκνούς κατοικήσιμους ιστούς.
Η στρατιωτικού τύπου επιχείρηση των λαθραίων περιελάμβανε τρομοκράτηση των κατοίκων, περικύκλωση της πόλης από διαφορετικές κατευθύνσεις, φραγμούς συγκοινωνιακών αρτηριών και αποκλεισμό του κέντρου από το υπόλοιπο νησί.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στα επεισόδια κεντρικό ρόλο διαδραμάτισαν περίπου 70 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, τους οποίους διηύθυναν από 9 έως 12 άτομα – εκ των οποίων ορισμένοι είχαν ακροβολιστεί σε επίκαιρα σημεία, απ’ όπου επόπτευαν και κατεύθυναν την όλη επιχείρηση, επικοινωνώντας με δορυφορικά κινητά.

Από την πλευρά της ΜΙΤ, οργανωτές του όλου ή τμήματος του σχεδίου (όχι μόνο στη Μόρια, αλλά και για όλα τα νησιά στα οποία φιλοξενούνται λαθραίοι), φέρεται ότι είναι ο διευθυντής των ειδικών επιχειρήσεων Ιλχάν Καγιά και ο Μπαϊράκ Σερχάτ με εμπειρία στη Συρία, με τον δεύτερο να επισκέπτεται τα νησιά στα οποία λειτουργούν κέντρα κράτησης.

Τσετσένοι τζιχαντιστές με αλβανικά διαβατήρια

Μεταξύ των διευθυνόντων την επιχείρηση πρόκλησης και κλιμάκωσης των επεισοδίων έλαβαν μέρος και δύο Τσετσένοι τζιχαντιστές, οι οποίοι φέρεται ότι ανήκουν στην εξτρεμιστική ισλαμική τσετσενική οργάνωση «Τάγμα Αναγνωρίσεων και Δολιοφθορών των Τσετσένων Μαρτύρων». Οι ανωτέρω έχουν έρθει στη χώρα μέσω Βουλγαρίας, εφοδιασμένοι με αλβανικά διαβατήρια.

Οι στόχοι της Τουρκίας είναι προφανείς. Πρώτα και κύρια, «προβάρει» όσα σκοπεύει να προκαλέσει στην Ελλάδα με τους αναρίθμητους πράκτορές της που έρχονται εδώ σαν πρόσφυγες που ζητούν άσυλο και εισπράττουν επιδόματα, τα οποία πληρώνουν οι πενόμενοι Έλληνες.

Επίσης, καταπονεί τις δομές του κράτους και εξαντλεί οικονομικά, ψυχολογικά και κοινωνικά τους κατοίκους των περιοχών που δέχονται τα κύματα του κατευθυνόμενου εποικισμού. Οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσει σύντομα η πατρίδα μας θα είναι δύσκολες και οι πολιτικές ηγεσίες κατώτερες των περιστάσεων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This