ΕΠΟ, η ανίκητη

Must Read

Συμπολίτες μου. Τώρα θα μου πείτε «εδώ ο κόσμος καίγεται κι εσύ τον χαβά σου», και θα έχετε και δίκιο.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Όμως, υπάρχουν μερικοί που θέλουνε «ξύλο με music», που έλεγε και ο αξέχαστος Γιώργος Γαβριηλίδης, όπως η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ), η οποία έχει την ευθύνη διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο. Μέχρι εδώ, όλα καλά. Το τριήμερο 19, 20 και 21 Ιανουαρίου θα έπρεπε να γίνουν 6 αγώνες.

Η ΕΠΟ, για δικούς της λόγους, «στρίμωξε» τους 5 στις 20 Ιανουαρίου Κι αυτό αποδεκτό. Κάποτε όλοι οι αγώνες γίνονταν όχι μόνο την ίδια ημέρα, αλλά και την ίδια ώρα. Τα αστείο, όμως, είναι ότι όρισε τον αγώνα ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης στις 21.30. Μέσα στο καταχείμωνο, λοιπόν, θα παίζουν μπάλα στο αχανές και άδειο ΟΑΚΑ οι ταλαίπωροι ποδοσφαιριστές, με εμάς να έχουμε απαίτηση να δούμε και καλό ποδόσφαιρο. Να προσέξουν, όμως, μπας και τέτοια ώρα δεν πάνε ούτε οι φροντιστές στο γήπεδο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This