Επάγγελμα «αντιστασιακός»

Must Read

Μετά μας κατηγορούν ότι λοιδορούμε την Αντίσταση και χλευάζουμε τους αντιστασιακούς. Θα διαβάσατε ότι 15 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλαν φιρμάνι στήριξης του κατά συρροή δολοφόνου Κουφοντίνα (13 ανθρώπους μακέλεψε).

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Στο κείμενό τους τα συριζαίικα στελέχια υπογράφουν βάζοντας δίπλα και το επάγγελμά τους. Ενας εξ αυτών γράφει ως επάγγελμα ή ιδιότητα «πολιτικός κατάδικος επί χούντας». Θα τον ρώταγα, αν με αυτό το επάγγελμα βιοπορεύτηκε από το 1974 και δώθε, αλλά μάλλον δεν θα μου απαντούσε. Βέβαια, με τον συγκεκριμένο σύντροφο λίγο το κακό. Εδώ η συντρόφισσα Δαμανάκη, με το διαβατήριο της «εκφωνήτριας» του Πολυτεχνείου, ανέβηκε ένα ένα τα σκαλιά της βιοπάλης και της… Ευρωβουλής, φθάνοντας μέχρι και την αυλή του Αλβέρτου του Β΄ του Μονακό, όπου κάνει τον δραγάτη στα ψάρια. Το ότι ο πρίγκιπας Αλβέρτος ανήκει στους γαλαζοαίματους που η σ. Δαμανάκη τοποθετούσε στην κατηγορία των βαμπίρ, που ρουφούσαν το αίμα του λαού, λίγη σημασία έχει. Ευχόμαστε στον «πολιτικό κατάδικο» καλή περαιτέρω σταδιοδρομία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κοσμοσυρροή πιστών στη Νέα Ερυθραία για την εικόνα από τη Μονή Παντοκράτορος

Σε κλίμα κατάνυξης και θρησκευτικού δέους συρρέουν από το Σάββατο οι πιστοί στον Ιερό Ναό Αγίας Ματρώνας της Νέας...

More Articles Like This