Υποκρισία

Must Read

Πρόσφατα ανέβηκε μία λίστα στο διαδίκτυο με τα ονόματα 20 μαθητών ενός νηπιαγωγείου της Αθήνας.

  • Από τη Δρ. Ελένη Παπαδοπούλου*

Τα 17 ονόματα ήταν ξένα, τύπου Χασάν, Ομάρ, Ιμπραΐμ και μόλις τρία παιδιά είχαν ελληνικά ονόματα. Η λίστα αυτή ανέδειξε το μεγάλο πρόβλημα που θέλουν να κρύψουν κάτω από το χαλί, αλλά δεν κρύβεται. Την αντικατάσταση του πληθυσμού, την γκετοποίηση και την κατοχή ολόκληρων περιοχών της Αθήνας από ασιατικούς και αφρικανικούς πληθυσμούς, την υπογεννητικότητα. Η λίστα αυτή έδειξε το παρόν σε μία περιοχή της πρωτεύουσας και το μέλλον όλης της χώρας. Το οποίο, ως φαίνεται, δεν θα είναι καθόλου ελληνικό. Μόνο το 1/3 του. Και αυτό με επιφυλάξεις.

Το υπουργείο κρατά αυτά τα στοιχεία μυστικά. Μην τα μάθει ο κόσμος και αποδειχτεί αυτό που όλοι γνωρίζουν, αλλά λίγοι ομολογούν. Την κατάληψη ολόκληρων περιοχών από αλλοδαπούς πληθυσμούς και τον εκτοπισμό κάθε νόμιμου κατοίκου, κάθε Ελληνα πολίτη από τις περιουσίες του και τα μέρη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έφυγε ο κόσμος, όπως λένε για να στηρίξουν την άθλια πολιτική γκετοποίησης που εφάρμοσαν, αλλά εκδιώχθηκε με κάθε τρόπο. Ενας από τους τρόπους ήταν να μην μπορεί ένας Ελληνας να στείλει τα παιδιά του σε ένα ελληνικό σχολείο. Το ελληνικό σχολείο δεν είναι κάποια ρατσιστική εμμονή, αλλά αυτό που προβλέπει το Σύνταγμα για τους μαθητές της χώρας. Αυτό το Σύνταγμα που έχει γίνει κουρελόχαρτο.

Ήταν λοιπόν αναμενόμενο ότι η δημοσίευση αυτή θα πυροδοτούσε αντιδράσεις, οι οποίες θα επιχειρούσαν μετατόπιση της προσοχής του κοινού από το φλέγον θέμα της γκετοποίησης, της αντικατάστασης πληθυσμών και του μέλλοντος αυτού του Έθνους σε συζήτηση για ορθοπολιτικές ανοησίες.

Οι υποστηρικτές των πολιτικών εξισλαμισμού της χώρας ζήτησαν την κεφαλή του βουλευτή Μπογδάνου επί πίνακι, διότι υπέπεσε, λέει, στο αμάρτημα να δημοσιοποιήσει προσωπικά δεδομένα. Και αντί να συζητάμε το πρόβλημα της αντικατάστασης πληθυσμού, αρχίσαμε να συζητάμε τα προσωπικά δεδομένα μίας άσχετης λίστας με τα πρωτότυπα ονόματα Χασάν και Ομάρ. Αν δηλαδή δω το «Ελένη Παπαδοπούλου» σε κάποια από τις χιλιάδες λίστες που υπάρχουν στο διαδίκτυο, θα πρέπει να ενοχληθώ.

Η δε λίστα που ανέβασε ο βουλευτής Μπογδάνος ήταν κολλημένη στα κάγκελα του σχολείου, μαζί με άλλες λίστες τάξεων, και τις έβλεπε όλος ο κόσμος. Στη λίστα δεν υπήρχε καμία αναφορά σε σχολείο ή σε οτιδήποτε θα μπορούσε να στοχοποιήσει κάποιον. Μόνο κοινά, μη ελληνικά ονόματα. Ανθρωποι που έκαναν ευαίσθητα προσωπικά ιατρικά δεδομένα φέιγ βολάν, για να πιούμε καφέ και να δουλέψουμε, ανατρίχιασαν με τα προσωπικά δεδομένα μίας λίστας με Χασάν.

Το λες και υποκρισία, το λες και ισλαμολαγνεία. Το λες και παράνοια.

*Διδάκτωρ Διδακτικής Γλωσσών και Πολιτισμών του Πανεπιστημίου Paris III – Sorbonne Nouvelle

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι Financial Times επικυρώνουν τις απόψεις μου σχετικά με τα χάλια της οικονομίας μας

Το πρόσφατο άρθρο της εφημερίδας Financial Times θα πρέπει να ιδωθεί ως δώρο Θεού. Και τούτο γιατί ενώ, η...

More Articles Like This