Μουντρούχες και τσαμπουκάδες στην εξουσία

Must Read

Προ μηνών βρέθηκα σε μια παρουσίαση βιβλίου και σε παρατήρηση ενός από τους παρισταμένους, μία βουλευτίνα του κυβερνώντος κόμματος, εθίγη και αποχωρώντας «έλουσε» με σκαιό τρόπο τον ομιλήσαντα.

Προ ημερών, σε άλλη εκδήλωση, πρωτοκλασάτος υπουργός -μόλις ένας εκ των ομιλητών ανέφερε ένα πραγματικό γεγονός– θεώρησε ότι έθιγε κάποιον από την παράταξή του, γούρλωσε τα μάτια και κόντεψε να ορμήσει να τον κατασπαράξει.

Μα, δεν μου λένε οι έχοντες και κατέχοντες την εξουσία τι θαρρούν πως είναι; Με αγριάδες και νταηλίκια θα επιβληθούν; Πού βρισκόμαστε, ρε; Χάθηκε από τους «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» ο πολιτισμένος διάλογος, με λογικά επιχειρήματα;

Ετούτη η παράταξη, αν για κάτι διακρινόταν, ήταν το ήθος και η ευπρέπεια. Οι τραμπουκισμοί και οι τσαμπουκάδες ήταν ίδιον άλλων. Και δεν μου λένε και η ευέξαπτη κυρία και ο μυγιάγγιχτος πρωτοκλασάτος, αν εκείνη την ώρα βρεθεί κάποιος θερμόαιμος και επίσης τσαμπουκαλεμένος και τους απαντήσει αναλόγως, τι θα γίνει;

Αφιππεύσατε, κύριοι και κυρίες της εξουσίας, όσο ακόμη σας ανέχεται ο κόσμος…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αυγέρη: Ο Καραμανλής «συλλαμβάνεται επ΄ αυτοφώρω» να λέει πάλι ψέμματα ότι δεν είχε λάβει προειδοποίηση για ατυχήματα!

«Πυρά» της υποψήφιας Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κατά του πρώην υπουργού Μεταφορών

More Articles Like This