Παραδοσιακά νεοταξίτης Μητσοτάκης

Τα κείμενα που του γράφουν φαντάζουν ωραία, καλογραμμένα και πειστικά μόνο σε αυτόν. Ισως και στους λογογράφους του…

Must Read

Η γυναίκα του ντύθηκε μητροπολίτης και ο ίδιος ανέλαβε να παίξει τον ρόλο του πιστού, θεοσεβούμενου πατριώτη. Γι’ αυτόν τον λόγο τη Μεγαλοβδομάδα που πέρασε μας τάραξε με γλυκερά, κακοσκηνοθετημένα λογίδρια, μαριναρισμένα σε φαρισαϊκό ξύδι.

Μας είπε από την Τήνο: «Η παράδοση επιβάλλει αυτές τις άγιες μέρες του Πάσχα να τις περνάμε μαζί με τους αγαπημένους μας».

Σχόλιο: δεν το επιβάλλει η παράδοση, αλλά η καρδιά μας. Αγαπάμε τους αγαπημένους μας (πώς αλλιώς θα ήταν αγαπημένοι, άλλωστε;) και επιδιώκουμε σε καθημερινές, γιορτές και σχόλες να είμαστε κοντά τους.

«Η σκέψη μας, όμως, πρέπει να τρέχει πρωτίστως στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, αυτούς που περισσότερο παρά ποτέ αυτές τις μέρες χρειάζονται τη στήριξή μας, αλλά και σε όλες και σε όλους τους ενστόλους μας, αυτούς που νύχτα μέρα, και αυτές τις άγιες μέρες, αγωνίζονται προκειμένου όλες και όλοι να είμαστε ασφαλείς».

Σχόλιο: η σκέψη μας δεν πρέπει να… τρέχει (ελληνικά προνηπιακού επιπέδου) στους αδύναμους συμπολίτες μας. Η σκέψη δεν είναι σπρίντερ. Καλό είναι να στρέφεται ο νους στους χρήζοντες ανάγκη και να ανοίγουν η καρδιά και η τσέπη μας για να τους βοηθήσουμε εμπράκτως. Επίσης, παράγινε το μασούλημα αυτής της καραμέλας με τους «ενστόλους» (με τον όρο εννοεί τους υπηρετούντες στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ενοπλες Δυνάμεις). Ενστολοι είναι και οι θυρωροί, οι καμαριέρες και οι μπάτλερ στα ακριβά ξενοδοχεία. Είναι αξιοσέβαστα επαγγέλματα, χρησιμότατα για την κοινωνία, αλλά δεν ασχολούνται με την υπεράσπιση των συνόρων και τη διαφύλαξη της δημοσίας τάξεως.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η πρεμούρα του Μητσοτάκη να χρησιμοποιεί λέξεις-κλειδιά (Ανάσταση, παράδοση, ένστολοι, Μεγαλόχαρη, Ορθοδοξία), χρησιμοποιώντας τις διδαχές του πειράματος με τον σκύλο του Παβλόφ, δείχνει πόσο μεγάλο πρόβλημα έχει στα… δεξιά του.

Ανταγωνίζεται τον Τριντό και τον Μακρόν στην εκδήλωση συμπτωμάτων οξείας νεοταξίτιδας και, επειδή διαπιστώνει ότι αποδυναμώνεται εκλογικά, έχει ενδυθεί την προβιά του παραδοσιακού και εκτοξεύει πατριωτικοφανείς μπακαλιάρους, μπας και περιορίσει τις απώλειες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ας ελπισουμε οι εντιμοι ψηφοφόροι του να του βγάλουν την προβιά και να τον αφήσουν γυμνό {όπως πραγματικά είναι}

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η μεγάλη ώρα για τον ΠΑΟΚ: Η απονομή του πρωταθλήματος!

Μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα η Τούμπα είδε το τρόπαιο του πρωταθλητή να υψώνεται στον ουρανό της Θεσσαλονικης δια...

More Articles Like This