Μα, δεν καταργήθηκαν οι φάκελοι;

Must Read

Με μεγάλο ενδιαφέρον μάθαμε από τα ΜΜΕ ότι ανάμεσα στους 64 (!) οργανωμένους οπαδούς που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του υπαρχιφύλακα Λυγγερίδη αλλά και στους συνολικά 165 κατηγορουμένους είναι και ο «Κοκός», ο οποίος ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής.

Έτσι όμως πληροφορηθήκαμε μόνο για το 0,6% πού πρόσκειται πολιτικά. Το υπόλοιπο 99,4% θα το μάθουμε;

Είχαμε μείνει με την εντύπωση ότι ο μακαρίτης ο Ανδρέας (ένας είναι ο Ανδρέας) είχε κάψει στην υψικάμινο της Χαλυβουργικής τους φακέλους κοινωνικών φρονημάτων. Τώρα μαθαίνουμε ότι αυτό έγινε μεν (και άμα θέλουμε το πιστεύουμε), όμως οι φάκελοι εξακολουθούν να υπάρχουν, όχι στην Αστυνομία βεβαίως, αλλά κάπου αλλού και δεν ξέρω πού.

Αλήθεια, τι θα πει ότι ο τάδε ανήκε στη Χρυσή Αυγή; Και όλοι οι άλλοι πού ανήκουν; Στους «δεν ξέρω, δεν απαντώ»; Αστειότητες. Και παίζει ρόλο η ιδεολογία καθενός σε τυχόν αξιόποινες πράξεις του;

Εδώ κάποιοι -και ονόματα να μη λέμε, γιατί θα μας πουν ότι αναμοχλεύουμε τα πάθη- έσφαξαν τη μισή Ελλάδα και έγιναν υπουργοί. Αλλά γι’ αυτούς δεν τρέχει τίποτα. Περασμένα ξεχασμένα, που λέει και ο Πάριος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η μεγάλη ώρα για τον ΠΑΟΚ: Η απονομή του πρωταθλήματος!

Μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα η Τούμπα είδε το τρόπαιο του πρωταθλητή να υψώνεται στον ουρανό της Θεσσαλονικης δια...

More Articles Like This