Είναι κεφάτος, ψωνίζει απ’ του…

Must Read

Το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς χρειάζεται τρία καρότσια σούπερ μάρκετ για να χωρέσει. Ψυχή βαθιά, τσέπη βαθύτερη, σύντροφοι!

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Το πανελλήνιο εντυπωσιάστηκε από το πόσο νοικοκύρης και κουβαλητής είναι ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Καλή του ώρα του ανθρώπου. Τον είδαμε στις φωτό που κυκλοφόρησαν ευρέως αλλά και στο σχετικό πρωτοσέλιδο άρθρο της «δημοκρατίας» με τον τίτλο «Καμαρώστε τον! Ο Παπαδημούλης πήγε σούπερ μάρκετ και… τα σήκωσε όλα».

Αυτό που φαντάζει αξιοκατάκριτο στη στάση του Τύπου απέναντι στον κ. Παπαδημούλη είναι η κακοπιστία και η αρνητική ερμηνεία της αγαθοεργούς πρωτοβουλίας του. Ήταν συμβολικό, βρε, που πήγε ο Παπαδημούλης σε ελληνικό σούπερ μάρκετ και φόρτωσε! Είναι ευρωβουλευτής και μάλιστα αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου. Γι’ αυτό έστειλε μήνυμα, ανοίγοντας την πορτοφόλα του και αποθέτοντας τμήμα από τη μισθουλάρα του σε ταμείο ελληνικού σούπερ μάρκετ.

Ο Παπαδημούλης θέλησε να συμβολίσει την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη στην Ελλάδα κι εμείς πέσαμε να τον φάμε επειδή όρμησε στα ράφια με τα χαρτιά υγείας και τάχα μου δήθεν δεν άφησε να πάρουμε εμείς. Πρώτα απ’ όλα, ο Παπαδημούλης διέψευσε ότι δεν άφησε κ@#όχαρτα για τους άλλους κι εμείς, ως οπαδοί του, τον πιστεύουμε. Επίσης, ακόμα κι αν σήκωσε όλο το μαγαζί καλά έκανε. Αν περίμεναν τα σούπερ μάρκετ να δουλέψουν μ’ εμάς τους πληβείους θα πουλάγανε ψιλικοκό, ενώ με τον Παπαδημούλη κονομάνε.

Δεύτερον, ο κ. Παπαδημούλης, επειδή γνωρίζει ότι σκυλοβαριόμαστε με τις καραντίνες, μας έχει βάλει μερικές σπαζοκεφαλιές για να ασχολούμεθα με την εκγύμναση του εγκεφάλου μας: Α) Ο κύριος που τον βοηθούσε να κουβαλήσει τα ασήκωτα και του έσπρωχνε το καροτσάκι είναι μήπως (το απευχόμεθα και το διαψεύδουμε από τώρα) αστυνομικός της φρουράς του; Β) Πότε ακριβώς επέστρεψε από το Ευρωκοινοβούλιο, όπου ιδροκοπά για την Ελλάδα; Πριν ή μετά την επιβολή της καραντίνας; Αυτά είναι ωραία προβλήματα για δυνατούς λύτες, στα οποία πρέπει να δοθούν απαντήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, να ευχαριστήσουμε τον κ. Παπαδημούλη, ο οποίος με τη συμπεριφορά του αναδεικνύει, με τρέλα και κορδέλα, το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κοντά σε κατοικημένη περιοχή φωτιά που ξέσπασε στη Ζαχάρω

Αργά το απόγευμα ξέσπασε φωτιά στη Ζαχάρω με την Πυροσβεστική να σημαίνει συναγερμό.Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον οικισμό Σχίνοι, καίγοντας...

More Articles Like This