Αληθινή καραντίνα στους λαθρομετανάστες

Must Read

Λαθραίοι είναι, διότι μπήκαν λάθρα, ήτοι κρυφά και παράνομα

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Και είπαμε ποιος τούς έστειλε και ποιος συνεχίζει να τους στέλνει. Έλεγα δε και έγραφα πριν σκάσει το πρώτο κρούσμα του ιού στην Ελλάδα πως, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού στην Τουρκία, την οποία έκρυβε ο Ερντογάν αρχικά, απειλώντας τους γιατρούς, υπάρχει κίνδυνος να έχουμε ανάμεσά τους φορείς του ιού, τον οποίο θα διασπείρουν μεταξύ τους αλλά και εκτός hot spot στους Ελληνες, στους νόμιμους κατοίκους της χώρας, τα γνωστά υποζύγια, οι οποίοι φορολογούνται, πάνε Στρατό και που τώρα τηρούν τα μέτρα της καραντίνας, με απειλούμενα πρόστιμα και φυλάκιση. Αλήθεια, ποια διάνοια σκέφτηκε οι λαθραίοι να βγαίνουν σε ομάδες των δέκα, 100 την ημέρα και χωρίς προβλεπόμενες ποινές;

Στην ουσία, ανέλεγκτοι όλοι, κόβουν βόλτες σε όλη την Ελλάδα, όπως προφανώς έκαναν κι αυτοί από τη Ριτσώνα, κολλώντας μεταξύ τους, προφανώς κολλώντας και άλλους Ελληνες, και βγάζοντας νοκ άουτ ολόκληρο μαιευτήριο. Όταν το επεσήμανα, πως οι λαθρομετανάστες είναι εν δυνάμει υγειονομικός κίνδυνος, το ΚΙΝ.ΑΛ. του ψηλού χαζού παιδιού από τη Μινεσότα επιτέθηκε στον κ. Πέτσα, που κάτι είπε για το θέμα, πως κινείται σε «ακροδεξιά» γραμμή Φαήλου! Τώρα κάνουν γαργάρες με λαμαρινόβιδες και κοιτούν τα άστρα, διότι οι μουσαφιραίοι όχι μόνον έχουν ανάμεσά τους φορείς, αλλά επιτέθηκαν στη Ριτσώνα στους γιατρούς, αρνούμενοι να εξεταστούν!

Εν ολίγοις εξεγέρθηκαν κατά της χώρας που τους φιλοξενεί, διεκδικώντας το ανύπαρκτο δικαίωμά τους να κάνουν ό,τι τους γουστάρει, κι ας σημαίνει αυτό κίνδυνο ακόμη και θανάτου για τους συνανθρώπους τους και τους ίδιους, όσους δεν νοσούν ακόμη.

Ενώ η κυβέρνηση τα έχει πάει γενικά πολύ καλά, έχει κάνει ήδη λάθη, τα οποία επιβάλλεται να στηλιτεύουμε. Ο Στρατός μας, η Εθνοφυλακή, η Αστυνομία και το Λιμενικό έδωσαν γενναία και νικηφόρα μάχη στον Εβρο και τα νησιά, αποτρέποντας τα σχέδια του Ερντογάν να μας στείλει ολόκληρο κύμα βασιβουζούκων. Και ξύλο έπεσε, και δακρυγόνα, και push back γίνανε σε στεριά και θάλασσα και άσυλο σταματήσαμε να δίνουμε για έναν μήνα.

Εγώ λοιπόν, καθώς η στοιχειώδης ακεραιότητα επέβαλε να δώσω -και έδωσα- συγχαρητήρια και όλοι πρέπει να βάζουμε πλάτη τόσο σε αυτά όσο και στην πολιτική έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ρωτώ σήμερα: Γιατί θα συνεχίσουμε ξανά να δίνουμε άσυλο; Η χώρα είναι σε καραντίνα. Εξέλιπαν οι λόγοι; Και θα επιτρέπουμε να έρχονται λίγοι λίγοι αυτοί που δεν μπόρεσαν να μπουν μαζικά από χώρα όπου ο κορονοϊός «καλπάζει»; Δηλαδή οι 30.000 μονοκοπανιά από τον Εβρο μάς βλάπτουν, αλλά 200 – 300 την ημέρα στα νησιά μάς κάνουν καλό στα νεφρά; Πρέπει να παραταθεί αορίστως η μη υποβολή αιτήσεων ασύλου και να εμποδίζονται βιαίως ΟΛΕΣ οι βάρκες και ο Εβρος να γίνει φρούριο.

Η άναρχη συμπεριφορά των λαθρομεταναστών, που περιφέρονται μπουλουκηδόν σε πόλεις και χωριά, είναι τεράστιος κίνδυνος για τη Δημόσια Υγεία, για τους αληθείς λόγους που όλοι γνωρίζουμε και που υποχρεώσανε τους νόμιμους πολίτες της χώρας να μπούμε σε καραντίνα και για να μετακινηθούμε στέλνουμε μηνύματα ή κουβαλάμε εξοδόχαρτο σαν φαντάροι, μην τυχόν μας ελέγξει η Στρατονομία. Τα δυο μέτρα και δυο σταθμά για τους λαθρομετανάστες απονομιμοποιούν τα κυβερνητικά μέτρα σε βάρος των πολιτών. Είναι ηλίθια ιδέα και μαγνήτης να έρθουν και άλλοι με το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ ΙΙ, με τα τζάμπα σπίτια και επιδόματα. Είναι εγκληματικό το «μπάτε σκύλοι, αλέστε» με την ανεξέλεγκτη κυκλοφορία τους και τη διασπορά του ιού.

Κι επειδή ίσως μερικοί καταλαβαίνουν μόνο με εικόνες, θα τους το κάνω φραγκοδίφραγκα. Είναι σαν να κλειδαμπαρώνουμε τις πόρτες, να σφαλίζουμε παράθυρα και μπαλκονόπορτες, να βάζουμε πίσω τους σακιά με άμμο, και να αφήνουμε μισάνοιχτη την πίσω πόρτα της κουζίνας. Γκέγκε ή να το ξαναπούμε;

Από αυτά όμως και κάτι τέτοια μπορεί να χαθεί η μπάλα και να πάθουμε αυτό που φοβόμαστε. Γράψτε λοιπόν την Αριστερά εκεί που δεν βλέπει ο ήλιος και τους ξένους νταραβεριτζήδες με το βρόμικο μάτι, μαντρώστε όλους τους μουσαφιραίους στη Μακρόνησο και άλλα απομονωμένα μέρη έως τη λήξη του συναγερμού, υπό τον έλεγχο του Στρατού και να κοπούν τα σουλάτσα σε ντουζίνες με το μαχαίρι. Κι όταν τελειώσει όλο αυτό, που τόσο καλά το πηγαίνατε, επιτυχώς, αν στάξει η ουρά του «προοδευτικού» γαϊδάρου, αναλαμβάνω να τη σκουπίσω προσωπικώς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κασσελάκης: Αν τολμάει ο Μητσοτάκης ας απαντήσει σε 3 ερωτήματα – Ιδού η Ρόδος

Αιχμηρή ανάρτηση από τον Στέφανο Κασσελάκη εν όψει της ομιλίας, το απόγευμα της Πέμπτης, του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Βουλή...

More Articles Like This