Σάββατο 19/6/2021

Νίκος Παππάς στο pod.gr: «Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με κάνει να ζω κάτω από πολύ καλές συνθήκες!»

Όσοι γνωρίζουν τον Νίκο Παππά, τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, ξέρουν ότι δεν είναι συνηθισμένος τύπος, καθώς όχι μόνο δεν φοβάται να μιλήσει, αλλά δεν διστάζει να πει αυτό που θα του έρθει στο μυαλό, χωρίς να το «φιλτράρει»!

Έτσι, στη συνέντευξη που έδωσε στο pod.gr, μίλησε -εκτός, όλων των άλλων- και για τη σχέση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

«Δεν μιλάμε για κάτι πολύ εξεζητημένο. Θεωρώ ότι έχουμε κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Είμαστε αυθόρμητοι, είμαστε αυθεντικοί και υποστηρίζουμε ο καθένας τα δικά του πιστεύω και τις δικές του σκέψεις, χωρίς να ”φιλτράρουμε”. Συν ότι ξέρει ότι έχουμε πάθος, αγαπάμε την ίδια ομάδα. Γι’ αυτό συνεχίζουμε μια καλή συνεργασία τόσα χρόνια, μιλάμε την ίδια γλώσσα. Είναι βέβαια και αδιαπραγμάτευτο, ότι είναι ένας άνθρωπος που με πληρώνει, βοηθάει την οικογένειά μου, με κάνει να ζω κάτω από πολύ καλές συνθήκες, οπότε, όπως και να έχει, “χέρι που σε ταΐζει, δεν το δαγκώνεις”. Δεν χαμπαριάζει από κακές γλώσσες και στερεότυπα, και κρίνει τον άλλον με βάση τη λογική που έχουμε εγώ και αυτός», τόνισε.

Και, καταλήγοντας, κάνει αναφορά στους ανθρώπους που έχει βοηθήσει, λέγοντας: «Γενικότερα, είμαι της φιλοσοφίας ότι πετυχημένος είναι ένας άνθρωπος που κάνει έστω και τον διπλανό του να αναπνεύσει καλύτερα, πόσο μάλλον να χαμογελάσει, να ζήσει καλύτερα. Αυτό είναι επιτυχία. Για να μην είμαι αχάριστος, το μπάσκετ μού τα παρέχει όλα αυτά. Με γεμίζει, νιώθω καλά, βρίσκω λίγο γαλήνη, που την έχω ανάγκη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ