Play Μπουζούκη(ς), για τρία ακόμα χρόνια στον Παναθηναϊκό

 «Ήθελα να μείνω, δεν θέλω να υποσχεθώ τίποτα», δήλωσε μετά τις υπογραφές ο παίκτης

Must Read

Μετά το «σίριαλ» ενός μηνός και τη προφορική συμφωνία, έπεσαν και οι… τζίφρες μεταξύ του Γιάννη Μπουζούκη και του Παναθηναϊκού για το νέο, τριετούς διάρκειας συμβόλαιο του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Ο 21χρονος επιτελικός μέσος, ο οποίος ουσιαστικά πέρυσι «συστήθηκε» στον Παναθηναϊκό και στο φίλαθλο κοινό της χώρας, κατέστη ο τέταρτος παίκτης που ανανεώνει το συμβόλαιό του, μετά τους Εμμανουηλίδη, Μαυρομάτη, Θεοχάρη.

Θα είναι, όμως, ο καλύτερα αμειβόμενος από όλους, καθώς σχεδόν τριπλασιάζει (κατά μέσο όρο στην επόμενη τριετία με κλιμακωτά αυξημένες ανά χρόνο αποδοχές) την αμοιβή του, από 40.000 σε 120.000 ευρώ ετησίως.

«Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, η επιθυμία μου ήταν να ανανεώσω το συμβόλαιό μου στην ομάδα. Η ποδοσφαιρική μου παρουσία από μικρή ηλικία είναι συνδεδεμένη με τον Παναθηναϊκό και ήθελα να συνεχίσω, γιατί έχω να δώσω ακόμα αρκετά. Από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα, σε όλη αυτή τη διαδρομή στάθηκε δίπλα μου η οικογένειά μου, αλλά και οι εκπρόσωποί μου και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για όσα κάνουν για μένα. Η νέα αγωνιστική περίοδος θεωρώ ότι είναι σημαντική για την ομάδα. Είμαστε στον Παναθηναϊκό και γνωρίζουμε καλά τι σημαίνει αυτό. Δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι στον κόσμο. Προτιμώ με τη δουλειά μου να συνεισφέρω, για να δίνουμε χαρές στους φιλάθλους μας», ήταν οι δηλώσεις του Μπουζούκη, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ο Μπουζούκης, που ήταν και ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της καμπάνιας του Παναθηναϊκού στην παρουσίαση της νέας, Robe di Kappa φανέλας, αναμένεται να πάρει τη φανέλα με το Νο 10 μόλις στα 21 του (πέρυσι την είχε ο Αντονί Μουνιέ) και να αναβαθμιστεί σε έναν από τους αρχηγούς της ομάδας, μαζί με τους Κουρμπέλη, Δώνη, Κολοβέτσιο, ίσως και τον Ινσούα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This