Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Και πάλι «χρυσός» ο Κωνσταντίνος Λιβανός!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ο νεαρός Έλληνας πρωταθλητής ποδηλασίας, μία μέρα μετά το χρυσό μετάλλιο που απέσπασε στα 1.000 μ., ανέβηκε εκ νέου στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, καθώς βγήκε πρώτος και στα 200 μ. σπριντ.

Η νέα μεγάλη αυτή επιτυχία του σημειώθηκε, επίσης, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας Εφήβων–Νεανίδων, που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Βέλγιο (Γάνδη).

Ο Λιβανός σημείωσε επίδοση 1:01.825, ακολουθούμενος από τον Ολλανδό Νταν Κουλ (1:01.827), με τρίτο τον Ιταλό Ματέο Μπιάνκι (1:02.710).

«Ο Κώστας κατέβηκε αποφασισμένος για μια εξαιρετική εμφάνιση. Βέβαια, σε τόσο υψηλό επίπεδο δεν ξέρει κανείς τι μπορείς να αποκομίσεις. Ξεκίνησε τελευταίος, γνωρίζοντας ότι είχε εξαιρετικά δύσκολη αποστολή. Έδωσε, όμως, το 1000% των δυνάμεών του και κατάφερε να κερδίσει το χρυσό για 0.002 διαφορά. Τρελά συναισθήματα και ανακούφιση παράλληλα, για όλη την προσπάθεια που έχει κάνει η ελληνική ομάδα», δήλωσε περιχαρής ο προπονητής του, Παναγιώτης Μαρεντάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η ελληνική ομάδα έχει ήδη πανηγυρίσει και για το αργυρό μετάλλιο του Πάνου Καρατσιβή στο elimination, στην ίδια διοργάνωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημήτρης Σέργιος
Δημήτρης Σέργιος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ