Markopoulo Park: Νίκες γένους θηλυκού και τζακ ποτ στο Σκορ 6

Must Read

Το δημοφιλές παιχνίδι μοιράζει πάνω από 40.000 ευρώ στην επόμενη συγκέντρωση

Συναρπαστικές αφίξεις, υψηλές αποδόσεις και τζακ ποτ στο δημοφιλές παιχνίδι ΣΚΟΡ 6 είχε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Ιουνίου στο Markopoulo Park.

«Άρωμα γυναίκας» είχε η τελευταία ιπποδρομιακή συγκέντρωση του Ιουνίου, καθώς την παράσταση έκλεψαν οι αναβάτριες Εύα Καμούτση και Ελένη Τσουχνικά. Ιππεύοντας τους ίππους ΚΟΥΗΝ ΜΠΕΪΝΟΥΝΑ στην 8η ιπποδρομία και ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΤΖΟΥΛΙΑΚΙ στη 10η ιπποδρομία αντίστοιχα, πέρασαν πρώτες τη γραμμή του τερματισμού. Είναι η πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία που στην ίδια ιπποδρομιακή συγκέντρωση δυο αναβάτριες σημειώνουν από μία νίκη.

Η 13η ιπποδρομιακή συγκέντρωση αποδείχθηκε πολύ τυχερή για την ιδιοκτήτρια Paola Cosentini και τον προπονητή Χάρη Χαραλάμπους που σημείωσαν τρεις νίκες με τους ίππους ΕΞΠΕΡΤ ΠΑΟΥΕΡ, ΚΑΛΑ ΝΤ’ΟΡ και ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ στην 3η, 4η και 7η ιπποδρομία αντίστοιχα.

Σε μια δυνατή αναμέτρηση ο ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ επικράτησε των αντιπάλων του στην έβδομη ιπποδρομία, η οποία ήταν και η συναρπαστικότερη της ημέρας. Τον επταετή καθαρόαιμο ίππο –που προπονεί ο Χάρης Χαραλάμπους- οδήγησε στην νίκη ο αναβάτης Μάριος Χριστοφής.

Δείτε το βίντεο από την επικράτηση του ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ.

Μοιράζει πάνω από 40.000 ευρώ το τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6

Τζακ ποτ σημειώθηκε στο ΣΚΟΡ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες) και το ποσό των 15.477 ευρώ μεταφέρεται στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση της ερχόμενης Δευτέρας. Το συνολικό ποσό που θα μοιραστεί αναμένεται να ξεπεράσει τις 40.000 ευρώ.

Σημαντικά ήταν τα κέρδη για τους νικητές στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ και το ΣΚΟΡ 4. Δύο νικητές στο ΣΚΟΡ 4 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τέσσερις συνεχόμενες ιπποδρομίες) της έβδομης ιπποδρομίας κέρδισαν από 3.941,25 ευρώ. Στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ (τέσσερις πρώτοι ίπποι με τη σωστή σειρά) της ένατης ιπποδρομίας 2 νικητές κέρδισαν 2.979 ευρώ και 1.519,50 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This