Επική ματσάρα και θρίαμβος Τζόκοβιτς στο Wimbledon!

Must Read

Τι παιχνίδι, Θεέ μου! Το παγκόσμιο τένις απόλαυσε τους δύο μύθους του σε έναν τελικό ύμνο στο σπορ, ο οποίος ανέδειξε θριαμβευτή στο Wimbledon τον μεγάλο Νόβακ Τζόκοβιτς!

Ο 32χρονος Σέρβος κατέκτησε για 5η φορά στην καριέρα του το βαρύτιμο τρόπαιο νικώντας 3-2 σετ σε έναν από τους κορυφαίους τελικούς όλων των εποχών, τον θρύλο του αθλήματος, τον Ελβετό Ρότζερ Φέντερερ. Ο Νόλε χρειάστηκε 4 ώρες και 55 λεπτά -χρόνος ρεκόρ στην ιστορία των τελικών τουWimbledon-, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι κέρδισε το 5ο σετ στο τάι μπρέικ (7-3) μετά από το εκπληκτικό 12-12 στα σετ!

Ο φοβερός Σέρβος κέρδισε και στα τρία σετ που πήγαν στο τάι μπρέικ, αποδεικνύοντας ότι εκτός από την κλάση διαθέτει και σιδερένια θέληση και ψυχραιμία.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό. Ο Νόλε πήρε το πρώτο και το τρίτο σετ στο τάι μπρέικ με 7-6, ενώ ο Ρότζερ κατάφερε να μείνει όρθιος ισοφαρίζοντας με 6-1 και 6-4 σετ αντίστοιχα.

Το πέμπτο σετ ήταν αντάξιο της κλάσης των δύο κολοσσών. Ο Φέντερερ βρέθηκε πίσω 4-2 αλλά με ολύμπια ψυχραιμία κατάφερε να ισοφαρίσει 4-4 στα σετ. Από εκεί και πέρα οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι τη στιγμή που ο Ελβετός έκανε το μπρέικ με 8-7. Ο Φέντερερ είχε την τεράστια ευκαιρία να κερδίσει, έφτασε στο ματς-πόιντ όμως ο Τζόκοβιτς όχι μόνο «έσβησε» το πλεονέκτημα αλλά με συγκλονιστική αντίδραση απάντησε με μπρέικ: 8-8

Στη συνέχεια έφτασαν στο 12-12 και για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού το παιχνίδι κρίθηκε στο τάι μπρέικ με 7-3 υπέρ του Νόλε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This