Μαουρίσιο, Μάτος, Βιεϊρίνια συμφώνησαν να μείνουν στον ΠΑΟΚ

Must Read

Ο «τελικός» για τον ΠΑΟΚ είναι σήμερα το βράδυ (21.00) κόντρα στην ΑΕΚ, αφού σε περίπτωση νίκης απομακρύνεται έξι βαθμούς από την αντίπαλό του στο κυνήγι της δεύτερης θέσης κι έτσι η διοίκηση της ΠΑΕ προχώρησε σε συμφωνίες με τους τρεις παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έληγαν χθες. Συμφώνησαν ο Μαουρίσιο, ο Βιεϊρίνια και ο Μάτος να αγωνιστούν και στα πλέι οφ, ενώ για τους τρεις παίκτες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε ενημέρωση στην ΕΠΟ, η οποία μπορεί να αλλάξει έως σήμερα στις 5 μ.μ.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα τουλάχιστον για τις αναμετρήσεις μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν θα παραμείνει ο Ζοσέ Μαουρίσιο, αφού ο Βραζιλιάνος μέσος απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε από τον ΠΑΟΚ για την επέκταση του συμβολαίου για ακόμα έναν μήνα. Ο Λέο Μάτος θα συνεχίσει κι αυτός στον «Δικέφαλο του Βορρά» την πολύ πετυχημένη παρουσία του, με σκοπό την επόμενη σεζόν να κατακτήσει τουλάχιστον έναν τίτλο ακόμα με τα ασπρόμαυρα. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου πολυσύνθετου αμυντικού περιλάμβανε όρο για την αυτόματη επέκτασή του, με τους ίδιους όρους, για ακόμη έναν χρόνο, αν συμπλήρωνε 30 συμμετοχές (από 45 λεπτά και άνω η καθεμία), κάτι που επιτεύχθηκε κι έτσι παραμένει στο ρόστερ του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο Βιεϊρίνια ήταν ο τελευταίος που συμφώνησε να παραμείνει και αργά χθες το βράδυ έγινε γνωστό ότι θα τεθεί στη διάθεση του Φερέιρα για το υπόλοιπο των αγώνων πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η επίδραση του «sailing ship effect» στη σύγχρονη κοινωνία

Η βιομηχανία, η πολιτική και οι κοινωνικές δομές

More Articles Like This