Formula 1: Στην πίστα της Αυστρίας θα ανεμίσει η πρώτη καρό σημαία της σεζόν! (video)

Must Read

Το σαββατοκύριακο ξεκινά και πάλι το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, με την περίφημη καρό σημαία να ανεμίζει για πρώτη φορά φέτος στο grand prix της Αυστρίας!

Η φετινή σεζόν είναι, φυσικά, πολύ διαφορετική, καθώς το «διάλειμμα» μεταξύ του τελευταίου αγώνα της προηγούμενης σαιζόν και του πρώτου της επόμενης, διαρκούσε τρεις μήνες. Τώρα, επτά μήνες μετά τον τελευταίο αγώνα του 2019 και περίπου τέσσερις από την τελευταία συνάντηση στη Μελβούρνη, οι ομάδες είναι έτοιμες να αγωνιστούν και πάλι, στον πρώτο αγώνα της χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 5 Ιουλίου στην πίστα A1-Ring της Αυστρίας.

φορμουλα 1

Εννοείται ότι μετά από τόσο μεγάλο διάστημα «διακοπών», είναι πολύ δύσκολο να γίνουν ασφαλείς προβλέψεις και η αρχή της σεζόν πιθανά θα φέρει εκπλήξεις, κάτι στο οποίο ελπίζουν και οι ομάδες που δεν είναι στις πρώτες θέσεις του grid.

  • Ας θυμηθούμε, όμως, τι έγινε πέρυσι:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This