Αναστασιάδης τέλος από την Εθνική Ελλάδος

Must Read

Αναστασιάδης τέλος. Ο Ελληνας τεχνικός, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, οριστικοποίησε το διαζύγιο των δυο πλευρών.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης προσελήφθη τον περασμένο Νοέμβριο αλλά η πορεία της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Euro 2020 δεν ήταν η αναμενόμενη με δύο ήττες (από Ιταλία και Αρμενία), μία νίκη (με Λιχτενστάιν) και μία ισοπαλία (με Βοσνία – Ερζεγοβίνη) στα προκριματικά του Euro 2020 και μία ήττα από την Τουρκία, σε φιλικό παιχνίδι. Επίσης, είχε μία νίκη με τη Φινλανδία (1-0) και μία ήττα από την Εσθονία (1-0) στα δύο τελευταία παιχνίδια της Εθνικής στο Nations League, τον περασμένο Νοέμβριο.

Εκτός από τον Άγγελο Αναστασιάδη, παρελθόν θα αποτελέσουν ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων Άγγελος Μπασινάς και ο βοηθός του στον πάγκο της Εθνικής Στέλιος Γιαννακόπουλος.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This