Markopoulo Park: Τρία τζακ ποτ σε ΣΚΟΡ 6, ΣΚΟΡ 4 και Σύνθετο Δίδυμο

Must Read

Συναρπαστικό φίνις στη 2η ιπποδρομία  

Τρία τζακ ποτ, εκπληκτικά photo finish και κούρσες που κρίθηκαν στο εκατοστό του δευτερολέπτου επιφύλασσε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Δευτέρας 20 Ιουλίου στο Markopoulo Park. Δεν βρέθηκε νικητής στο ΣΚΟΡ 6, το ΣΚΟΡ 4 και το Σύνθετο δίδυμο και μεταφέρονται τα ποσά των 16.671 ευρώ, 10.612 ευρώ και 5.155 ευρώ αντίστοιχα, στην επόμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Δευτέρας 27 Ιουλίου. Σημαντικά κέρδη μοίρασε το Τετραπλό της 8ης ιπποδρομίας. Επτά τυχεροί βρήκαν τους τέσσερις πρώτους ίππους με τη σωστή σειρά και κέρδισαν από 2.561,94 ευρώ.

Στη χτεσινή συγκέντρωση, το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στην 5η ιπποδρομία, το Κύπελλο Ηνιόχου. Νικητής αναδείχτηκε με διαφορά ο ίππος ΑΪΡΙΣ ΜΠΡΗΖ με αναβάτη τον Γιάννη Ψαραδάκη και προπονητή τον Χρήστο Θεοδωράκη. Ο τριετής καθαρόαιμος, ιδιοκτησίας του Samer Khouri έχει ήδη τρεις νίκες και μία δεύτερη θέση στο ενεργητικό του με μόλις τέσσερις συμμετοχές στην Ελλάδα. Ο ΑΪΡΙΣ ΜΠΡΗΖ έβαλε τις βάσεις για την κατάκτηση του Ελληνικού Triple Crown καθώς το Κύπελλο Ηνιόχου είναι το πρώτο σκέλος του θεσμού που συμπεριλαμβάνει ακόμα δύο κύριες ιπποδρομίες το Κριτήριο 3ετών και το 74ο Ελληνικό Ντέρμπυ.

Κούρσες που έκοψαν την ανάσα

Για γερά νεύρα ήταν η 2η ιπποδρομία καθώς ο ίππος ΕΣΚΕΪΠ ΔΕ ΡΕΪΝ, ιδιοκτησίας του Αεροπόρου Μιχαήλ, με αναβάτη τον Μαρίνο Κυριακίδη και προπονητή τον Άδωνη Κρητικό, επικράτησε με διαφορά μόλις ενός εκατοστού του δευτερολέπτου. Επιστροφή στις νίκες πραγματοποίησε ο ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΟΝ, ιδιοκτησίας SCUDERIA EQUUS RUN PAOLA, ο οποίος με προπονητή τον Χάρη Χαραλάμπους και αναβάτη τον Εντιόν Τσέλα κατέκτησε την 7η ιπποδρομία.

Στο πρόγραμμα της Δευτέρας ξεχώρισε και η νίκη του ΑΝΣΙΕΝΤ ΣΙΤΥ, ο οποίος πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού της 6ης ιπποδρομίας.  Ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον πενταετή ίππο, ιδιοκτησίας και προπόνησης του Χρήστου Θεοδωράκη και δεύτερη για τον αναβάτη Γιάννη Ψαραδάκη στη χθεσινή συγκέντρωση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This