Αλλαγή πορείας για τον Παναθηναϊκό: Από τον Βοτανικό στη Λεωφόρο με σχέδιο ανάπλασης!

Must Read

Ξαφνικά το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού πήρε από την Παρασκευή νέα διάσταση και πλέον εκτός από τον Βοτανικό, που παραμένει θεωρητικά φαβορί, υπάρχει ένα νέο σενάριο στο τραπέζι, αυτό της ανάπλασης και αξιοποίησης της Λεωφόρου ώστε κατά τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός ν’ αγωνιστεί εκεί.

  • ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΗΦΑΚΗ

Το σχέδιο που είδε το φως της δημοσιότητας προβλέπει γήπεδο 22.000 θέσεων με χτίσιμο νέων κερκίδων στην οδό Τσόχα και τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, καθώς και παράλληλη αναβάθμιση σε όλους τους χώρους που αφορούν τον Ερασιτέχνη. Η πρόθεση, μάλιστα, ΠΑΕ και Ερασιτέχνη να εκσυγχρονίσουν τη Λεωφόρο είναι δεδομένη και για τη χρηματοδότησή του θα ζητήσουν την εκταμίευση 7.000.000 ευρώ. Πρόκειται για κονδύλι που έχει ψηφιστεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο της Αθήνας στον Προϋπολογισμό του 2014, ενώ έχει παραμείνει εκεί παρά τις αλλαγές στην ηγεσία της Περιφέρειας, τόσο επί Ρένας Δούρου όσο και επί Γιώργου Πατούλη.

Εκτιμάται ότι όταν οι διοικήσεις ΠΑΕ και Ερασιτέχνη καταλήξουν στο σχέδιο, τότε το πράσινο φως για την εξασφάλιση του κονδυλίου είναι εύκολη υπόθεση. Πάντως, η αύξηση της χωρητικότητας σε 22.000 θέσεις είναι δύσκολη, καθώς οι τεχνικές υπηρεσίες έχουν εγκρίνει όχι περισσότερους θεατές από 19.700.

Στα μεταγραφικά, η απόκτηση του Αντόνιο Σαβιέρ θα είναι η επόμενη που θα ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό. Ο Πορτογάλος εξτρέμ έπαιζε το Σ/Κ αγώνα παραμονής στην εγχώρια λίγκα με την Τοντέλα που χρειαζόταν έναν βαθμό απέναντι στη Μορεϊρένσε εκτός έδρας για να σωθεί. Ακολούθως θα είναι και τυπικά ελεύθερος για να ντυθεί στα πράσινα.

Τις επόμενες ημέρες ο 28χρονος άσος, που φέτος είχε 26 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ, θα έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει και να ανακοινωθεί, αφού περάσει και από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ. Ετσι, μαζί με τον Αϊτόρ και τον Χατζηγιοβάνη θα αποτελούν τα «φτερά» του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα, είναι σοβαρό το ενδεχόμενο να δοθούν δανεικοί οι Δημήτρης Σερπέζης και Ανδρέας Αθανασακόπουλος. Ο Ντάνι Πογιάτος και ο Τσάβι Ρόκα θεωρούν ότι οι δύο νεαροί μέσοι χρειάζονται παιχνίδια για να εξελίξουν το αναμφισβήτητο ταλέντο τους. Μάλιστα, προτιμούν ξεκάθαρα τα δύο παιδιά να παραχωρηθούν σε ομάδες του εξωτερικού και όχι της Σούπερ Λιγκ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This