Στο κάδρο του Ολυμπιακού ο Μανουέλ Φερνάντες

Must Read

Ο Μανουέλ Φερνάντες προστέθηκε στη λίστα του Ολυμπιακού για τη θέση του κεντρικού χαφ. Ο έμπειρος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την Λοκομοτίβ Μόσχας και αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης αρέσει στον Πέντρο Μαρτίνς και πληροί τις προϋποθέσεις του για το “8άρι” που ψάχνει η πειραϊκή ομάδα, όπως και ο Σενεγαλέζος, Γιουνούς Σανκαρέ της Μπορντό.

Ο Φερνάντες μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις «6» και «8», ενώ κατά καιρούς έχει χρησιμοποιηθεί και ως αριστερός χαφ. Προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με την Λοκομοτίβ, καθώς είχε 4 γκολ και 7 ασίστ σε 29 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Στο παιχνίδι εναντίον της Γαλατασαράι στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ είχε παίξει στη θέση του αμυντικού χαφ και σε εκείνα με την Πόρτο και την Σάλκε είχε αγωνιστεί ως αριστερός εσωτερικός μέσος.

Ο γεννημένος στη Λισσαβώνα κεντρικός χαφ είχε ετήσιες αποδοχές 3.000.000 στην ομάδα της Μόσχας, αλλά τα τελευταία εικοσιτετράωρα έριξε τις απαιτήσεις του στο 1.500.000 ευρώ. Η τουρκική Γκέζτεπε προσπαθεί να τον πείσει, αλλά μέχρι χτες ο 33χρονος ποδοσφαιριστής τα άφηνε όλα ανοιχτά, καθώς –όπως επισημαίνουν συμπατριώτες του- θέλει να πάει σε μία ομάδα με την οποία θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει τίτλους και να συμμετέχει ταυτόχρονα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Φερνάντες μετράει συνολικά στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο 463 συμμετοχές, 63 τέρματα και 82 ασίστ, εκ των οποίων οι 20 είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ και άλλες 55 στο Γιουρόπα Λιγκ. Έχει παίξει σε 15 αγώνες με την Εθνική Πορτογαλίας και έχει πετύχει 3 γκολ. Αποτελεί προϊόν της Ακαδημίας της Μπενφίκα (88 αγώνες, 4 γκολ, 3 ασίστ) και πωλήθηκε στην Βαλένθια το 2007 (83 παιχνίδια, 3 τέρματα, 6 ασίστ) αντί 18.000.000 ευρώ.

Έχει αγωνιστεί επίσης στις Έβερτον (24 ματς, 2 γκολ, 4 ασίστ), Πόρτσμουθ (12 παιχνίδια) και Μπεσίκτας (112 αγώνες, 20 τέρματα, 41 ασίστ), ενώ την τελευταία πενταετία φορούσε τη φανέλα της Λοκομοτίβ Μόσχας (144 ματς, 34 γκολ, 28 ασίστ). Η αξία του στο διεθνές ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αυτή τη στιγμή ανέρχεται στα 3.500.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This