Το… φλερτ της ΑΕΚ με Ρομπέρτα και η εμφάνιση του Τυνήσιου Νασίμ Χνιντ στην Ελλάδα

Must Read

Φουλάρει τις μεταγραφικές μηχανές της η ΑΕΚ! Έτσι, μετά τον Ινσούα, είναι έτοιμη να κλείσει ακόμα δύο παίκτες. Τις τελευταίες ώρες εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση του Νάιτζιλ Ρομπέρτα της Λέφσκι Σόφιας, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από ξένα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Fakti», στο οποίο γίνεται εκτενής αναφορά στο ενδιαφέρον της «Ένωσης», ο παίκτης φέρεται ότι παραμένει ψηλά στη μεταγραφική λίστα της.

«Η ΑΕΚ παρακολουθεί τον Ολλανδό φορ, αυξάνει το ενδιαφέρον της και θα ήθελε να τον έχει στην ομάδα» αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα αρχικά, ενώ στη συνέχεια προσθέτει: «Η μεταγραφή μπορεί να γίνει αν μείνει ελεύθερος ο Ρομπέρτα, καθώς προτιμά να τον πάρει ως ελεύθερο η ΑΕΚ». Ο Ρομπέρτα αποκτήθηκε από τη Λέσφκι το περσινό καλοκαίρι, ενώ τη σεζόν που πέρασε είχε απολογισμό 9 γκολ και 2 ασίστ στα 15 ματς που αγωνίστηκε. Εκτός από την ΑΕΚ, ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη έχουν δείξει μεταξύ άλλων οι Φέγενορντ και Γαλατασαράι.

Όπως σας αποκαλύψαμε χθες, προς την ολοκλήρωσή της οδεύει η απόκτηση του Νασίμ Χνιντ από την «Ένωση», καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες από την πατρίδα του, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα. Ο Νασίμ Χνιντ είναι ο εκλεκτός του Ιλια Ιβιτς για το κέντρο της άμυνας -προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε ο Ογκνιεν Βράνιες-, γεγονός το οποίο βρήκε απόλυτα σύμφωνο και τον Μάσιμο Καρέρα. Ο 23χρονος διεθνής Τυνήσιος στόπερ αναμένεται να περάσει (αργά χθες ή σήμερα) από εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Οριστική συμφωνία με τη Σφαξιέν δεν προκύπτει προς το παρόν για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Τυνήσιου στόπερ από την ΑΕΚ, γι’ αυτό άλλωστε οι «κιτρινόμαυροι» δεν επιβεβαιώνουν σχετικά…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This