ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας: Λάδι στη φωτιά από τον Τσαβούσογλου!

Must Read

Πολεμικό κλίμα καλλιεργούν οι τούρκοι ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ενδεικτικό γεγονός η συνάντηση του Τούρκου ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου με τον πρόεδρο της Μπεσίκτας Αχμέτ Νουρ Τσέμπι, Στον οποίον σύμφωνα με την Μιλιέτ, εγγυήθηκε κάθε δυνατή στήριξη! Λες και μιλούσε σε τουρκική διπλωματική αποστολή που πηγαίνει σε εχθρικό έδαφος.

«Ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα»!

Η τουρκική εφημερίδα μάλιστα δεν χάνει την ευκαιρία να στοχοποίηση την Ελλάδα, τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, υποστηρίζοντας ότι έχουν προβεί σε εμπρηστικές δηλώσεις για το ερχόμενο παιχνίδι, ενώ δεν ξεχνά να υπενθυμίσει στους τούρκους ότι παρότι η πολιτική και το ποδόσφαιρο είναι «διαφορετικά πράγματα«, ο ΠΑΟΚ στο ματς με την Μπεσίκτας θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα!
Να είναι σίγουροι οι τούρκοι και ο Τσαβούσογλου, ότι ακριβώς αυτό θα κάνει. Και όλοι οι έλληνες θα είναι στο πλευρό του.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This