Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο πρώτος παίχτης στην ιστορία που κερδίζει και τα 3 μεγάλα ατομικά βραβεία

Must Read

Η φετινή σαιζόν του NBA παρά τις αναποδιές και αναβολές που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού ήταν ιδανική για τον Γιάννη που πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες σαιζόν στην ιστορία της καλαθοσφαίρισης. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο είχε το καλύτερο ρεκόρ μέσα στη σαιζόν ενώ οι αριθμοί του Γιάννη ήταν ιστορικοί (29,5 πόντοι, 13,6 ριμπάουντ και 5,6 ασίστ σε μόλις 30 λεπτά!), επίσης ο Γιάννης υπήρξε αρχηγός της ομάδας All Star της Ανατολής και τα καρφώματα του συχνά αποτελούσαν το κορυφαίο στιγμιότυπο ενός αγώνα.

Ο περσινός νικητής του βραβείου πολυτιμότερου παίχτη είναι σχεδόν σίγουρο πως θα το χριστεί MVP και φέτος το οποίο σε συνδυασμό με την πρόσφατη κατάκτηση του βραβείου του αμυντικού της χρονιάς κάνει τον Γιάννη μόνο έναν από τους τρεις παίχτες στην ιστορία του ΝΒΑ που κερδίζουν το βραβείο του Πολυτιμότερου παίχτη και του καλύτερου αμυντικού μέσα στην ίδια χρονιά (μαζί με τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Χακίμ Ολάζουον). Ωστόσο ο Γιάννης κατάφερε κάτι ακόμη πιο εντυπωσιακό. Έγινε ο πρώτος παίχτης στην ιστορία του ΝΒΑ ο οποίος κερδίζει και τα 3 μεγάλα ατομικά βραβεία που μπορεί να κερδίσει ένας παίχτης σε μία χρονιά κερδίζοντας το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίχτη το 2019, του πολυτιμότερου παίχτη το 2019 και του καλύτερου αμυντικού το 2020. 

Αναμένεται να φανεί αν ο Γιάννης μπορεί να κατακτήσει και κάποιον τίτλο με τους Μιλγουόκι Μπακς ή την εθνική Ελλάδος για να μείνει στην ιστορία ως ένας απο τους κορυφαίους καλαθοσφαιριστές όλων των εποχών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This