Επίσημα στην ΑΕΚ ο Ολιβέιρα

Must Read

Μια μεγάλη μεταγραφή επισημοποίησε προ ολίγου η ΑΕΚ! Ο λόγος για τον Νέλσον Ολιβέιρα που υπέγραψε συμβόλαιο διετίας με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ και η απολαβές του θα αγγίζουν τα 1,2 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, στο συμβόλαιο του τέθηκε ρήτρα αποδέσμευσης για το καλοκαίρι του 2020 ύψους 6 εκατ. ευρώ.
Ο Πορτογάλος φορ, ήρθε στην Ελλάδα για να γίνει το νέο «κανόνι» της ΑΕΚ έχοντας στις πλάτες του μια πλούσια καριέρα.
 Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν στο δυναμικό της Νόριτς, αλλά την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο μισό στα «καναρίνια». Αφού παραχωρήθηκε στη Ρέντινγκ τον Ιανουάριο. Συνολικά, είχε 13 συμμετοχές και 5 γκολ μέσα στο 2018-19.

«Ναι! Είναι δικός μας! Με τον Δικέφαλο στο στήθος! Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ο Nέλσον Μιγκέλ Κάστρο Ολιβέιρα από την Norwich City FC! Νέλσον, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ! Είναι μεγάλη τιμή για εμάς το ότι αποτελείς πλέον μέλος της ομάδας μας», αναφέρει η Ένωση για τον 28χρονο επιθετικό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This