8-7-2020

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο ξανά το νέο γήπεδο στο Ελληνικό!

Ο μεγαλύτερος στόχος των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου είναι η δημιουργία μιας σύγχρονης έδρας για τους «ερυθρόλευκους», στην οποία θα στεγάζεται το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

To θέμα του γηπέδου ήρθε ξανά στην επιφάνεια, με την έντονη φημολογία περί ανακατασκευής του κλειστού του Ελληνικού στα «θέλω» των Πειραιωτών, οι οποίοι έχουν σαν στόχο να χτίσουν το δικό τους γήπεδο χωρητικότητας 15.000 θέσεων, στο οποίο θα στεγάζονται και τα τμήματα των ακαδημιών του συλλόγου.

Το επικρατέστερο σενάριο, είναι πως η κατασκευή του θα χρηματοδοτηθεί έπειτα από συνεργασία των αδερφών Αγγελόπουλων και της «Lamda Development» του ομίλου Λάτση και το κόστος ανέρχεται στα 70.000.000 ευρώ.

Μάλιστα, όπως λέγεται, το νέο γήπεδο εκτός από την κυρίως αρένα, θα περιλαμβάνει 32 σουίτες, 6 εστιατόρια, βοηθητικό γήπεδο, μπαρ. Βασικότερος στόχος όμως είναι να στεγάσουν όλα τα τμήματα υποδομής καθώς επίσης και τη γυναικεία ομάδα. Για αυτό και στο σχέδιο υπάρχει και δεύτερο κλειστό γήπεδο χωρητικότητας περίπου 1500 θέσεων.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Απόστολος Κρητικόπουλος
Απόστολος Κρητικόπουλος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ