Η ΑΕΚ κληρώθηκε με Χόνβεντ ή Κραϊόβα

Must Read

Τυχερή στάθηκε η ΑΕΚ στην κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Η Ένωση θα αντιμετωπίσει μια εκ των Χόνβεντ ή Κραϊόβα στις 8 και 15 Αυγούστου, με στόχο την πρόκριση στο πλέι-οφ της διοργάνωσης.

Ο πρώτος αγώνας, που θα είναι και ο πρώτος επίσημος της χρονιάς για την ομάδα του Καρντόσο, θα γίνει εκτός έδρας για την ΑΕΚ στις 8 Αυγούστου. Ενώ, στις 15 του ίδιου μήνα οι κιτρινόμαυροι θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ. Θυμίζουμε πως σε περίπτωση που ο Δικέφαλος πάρει την πρόκριση δε θα έχει την στήριξη των φιλάθλων του, ούτε στον εντός έδρας αγώνα των πλέι-οφ.

Η Χόνβεντ από την Ουγγαρία διασταυρώνει τα ξίφη της με την Ουνιβερσιτέα Κραϊόβα από την Ρουμανία για πρώτη φορά την Πέμπτη (25/7, 19.55) στην έδρα της πρώτης, ενώ, οριστικά, τον αντίπαλο της η Ένωση θα τον μάθει την άλλη Πέμπτη (1/8, 19.15).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This