Η ΑΕΚ πήρε το διπλό στα Γιάννενα και επούλωσε… πληγές

Must Read

Ψυχωμένη η ΑΕΚ, κάνοντας καλή εμφάνιση, κέρδισε τον αξιόμαχο ΠΑΣ με 1-0 στους Ζωσιμάδες και επέστρεψε στις νίκες εν όψει και της αναμέτρησης της Πέμπτης με τη Λέστερ για το Europa League.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε πολύ ωραίο παιχνίδι στους Ζωσιμάδες. Ο Μάσιμο Καρέρα άφησε στον πάγκο τον Μάρκο Λιβάγια, τον Νέλσον Ολιβέιρα και τον Στράτο Σβάρνα, ενώ έδωσε φανέλα βασικού στους Μουαμέρ Τάνκοβιτς και Θεοδόση Μαχαίρα, με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ στην κορυφή, εγκατέλειψε την τριάδα στην άμυνα και με το 4-2-3-1 είδε την ομάδα του, αν μη τι άλλο, να τρέχει και να κάνει ευκαιρίες για γκολ.

Ο ΠΑΣ είναι πολύ καλή ομάδα και έβαλε από την αρχή δύσκολα στον αντίπαλό του. Όμως, η Ενωση στάθηκε τυχερή, αφού ο Χουτεσιώτης ανέτρεψε τον Χνιντ (ο Διαμαντόπουλος είδε τη φάση στο VAR) και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ στο 16′ ο Ανσαριφάρντ για το 0-1! Έτσι, νωρίς νωρίς οι γηπεδούχοι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο.

Το παιχνίδι συνέχισε να είναι αμφίρροπο, με εκατέρωθεν φάσεις και στο 34′ ο Πίρσμαν έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Παμλίδης πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Διαμαντόπουλος, όμως, με υπόδειξη του VAR ακύρωσε το γκολ του ΠΑΣ ως οφσάιντ. Έτσι, η ΑΕΚ, που έχασε τουλάχιστον άλλες τρεις σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ με τους Μαχαίρα, Ανσαριφάρντ και Μάνταλο, πήγε στα αποδυτήρια έχοντας κεφάλι στο σκορ.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΣ μπήκε αποφασισμένος να αλλάξει τη μοίρα του, αλλά στάθηκε ξανά άτυχος. Στο 50′ ο Εραμούσπε έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι και στο επόμενο λεπτό ο Ελευθεριάδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή κεφαλιά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ ύστερα από χρήση VAR.

Από εκεί και πέρα, έγινε πραγματική «μάχη», με δυνατές μονομαχίες, αλλά άλλο γκολ δεν… ήρθε και η ΑΕΚ κατάφερε να αποδράσει από τα Γιάννινα με ένα σπουδαίο διπλό.
Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας).

ΠΑΣ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Κάστρο, Σιόντης (61′ Νάουμετς), Καρτάλης (65′ Ντομίνγκες), Ελευθεριάδης (86′ Λώλης), Λεό, Παμλίδης.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Νεντελτσεάρου, Χνιντ, Λόπες, Σάχοβ, Κρίστισιτς, Μάνταλος, Μαχαίρας (70′ Ινσούα), Τάνκοβιτς (56′ Λιβάγια), Ανσαριφάρντ (70′ Ολιβέιρα).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This