Εκτός εαυτού ο Ρονάλντο – Βγήκε ξανά θετικός στον κορωνοϊό και χάνει οριστικά το ματς με την Μπαρτσελόνα

Must Read

Έξαλλος είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από τα νέα αποτελέσματα του τεστ κορωνοϊού που τον έδειξαν και πάλι θετικό. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους επιμένει πως νιώθει καλά στην υγεία του, αμφισβητώντας για ακόμη μία φορά την εγκυρότητα του τεστ.

«Νιώθω καλά και υγιής», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Instagram, ενώ επανήλθε λέγοντας χαρακτηριστικά πως «το τεστ κορονοϊού είναι μία μ@@@@@α», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την δυσαρέσκειά του.

Όπως έγινε γνωστό πριν μία μέρα, ο Πορτογάλος δεν θα αγωνιστεί τελικά. Οι απανταχού φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα που περίμεναν δυόμισυ χρόνια να αγωνιστεί ο Ρονάλντο στο πολυαναμενόμενο ματς με την Μπαρτσελόνα για τη 2η αγωνιστική του Champions League, θα πρέπει να κάνουν κι άλλη υπομονή.

Αυτό σημαίνει ότι ο «CR7» παραμένει σε καραντίνα και πλέον το μεγάλο ραντεβού με τον Αργεντίνο θρύλο ανανεώνεται, καλώς εχόντων, για τον αγώνα του «Καμπ Νόου», στις 8 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This