Γολγοθάς οι επόμενες 5 αγωνιστικές για τον χειρότερο Παναθηναϊκό των τελευταίων… πολλών ετών!

Οι «πράσινοι» έχουν κάνει το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία τους

Must Read

Δεν του έφτανε το κακό ξεκίνημα, έχει μπροστά του και έναν… Γολγοθά να ανέβει. Οι «πράσινοι» έχουν κάνει το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία τους!

Αυτό πονάει πολύ, ειδικά από τη στιγμή που ο στόχος τους είναι η εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, με την είσοδό τους στην πρώτη τετράδα. Η επιστροφή στις διοργανώσεις της UEFA μπορεί να επιτευχθεί και με την κατάκτηση του Κυπέλλου, ωστόσο πιο εφικτή φάνταζε, τουλάχιστον, η τέταρτη θέση.

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, έπειτα από οκτώ αγωνιστικές έχει μόλις δύο νίκες (εκτός με τη Λαμία και εντός με τον Απόλλωνα), τρεις ισοπαλίες (εκτός με τη Λάρισα και τον ΟΦΗ, εντός με τον Βόλο) και τρεις ήττες (εκτός από τον Αστέρα Τρίπολης και εντός με Άρη και Ατρόμητο). Τραγικό και ντροπιαστικό για το όνομα του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» έχουν 9 βαθμούς σε οχτώ παιχνίδια και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Άρης, που στα χαρτιά λογιζόταν ως ο πιο άμεσος ανταγωνιστής, με δύο παιχνίδια λιγότερα, έχει 16 βαθμούς, βρίσκεται αρκετά μακριά και μπορεί να αυξήσει τη διαφορά μέχρι και το +13! Η ΑΕΚ έχει 13, αλλά και εκείνη με δύο ματς λιγότερα, ενώ ο ΠΑΟΚ 15 και χρωστάει ένα.

Τρία ντέρμπι

Με αυτή τη βαθμολογική εικόνα το «τριφύλλι» μπαίνει σε ένα πρόγραμμα-φωτιά, σε μία σειρά πέντε αγώνων, εκ των οποίων οι τρεις είναι ντέρμπι και μάλιστα εκτός έδρας! Αναλυτικά: 21/11 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, 29/11 Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός, 6/12 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, 12/12 Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα, 20/12 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, για να έχει ελπίδες να προλάβει το… τρένο της εξάδας αρχικά και αν μπει στα πλέι οφ η ομάδα (έστω και αν θεωρητικά είναι νωρίς), ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να συγκεντρώσει τουλάχιστο εννέα βαθμούς!

Η ομάδα του Μπόλονι πρέπει να κερδίσει τα ματς που έχει στο ΟΑΚΑ, με τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ, κι από εκεί και πέρα να κερδίσει ένα από τα τρία ντέρμπι.

Στα άλλα δύο… ό,τι βγει!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This