23/1/2022

«Φωνή» Ολυμπιακού: «Προβάλλουν τον Φορτούνη στο εξώφυλλο για να βλάψουν τον Θρύλο»

Συντάκτης: Newsroom

Δημοσιευση:

Ύποπτη η στήριξη του παίκτη από τα εκτός Ολυμπιακής επιρροής μέσα

Αναδημοσίευση άρθρου από το sdna.gr

Η νέα συνωμοσία των εξυγιαντών και του Φαν’τ Σχιπ για να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Ολυμπιακό αποκαλύφθηκε. Ο Γιάννης Αυλακιώτης έχει τις λεπτομέρειες.

Αν σας έχει πάρει από κάτω φίλοι μου με το lockdown, δείτε τη θετική πλευρά της καραντίνας. Μια λύση είναι να κάθεστε όλη μέρα σε έναν καναπέ σαν τον αντιδήμαρχο του Big Brother και να βλέπετε Netflix, Cinobo και το τρίωρο DVD δράσης του Ολυμπιακού με τις διαιτητικές σφαγές στο γόνατο στα χρόνια της εξυγίανσης. Μια καλύτερη και πιο διασκεδαστική λύση είναι να ξεκινήσετε την ανάγνωση των έργων του δεύτερου μεγαλύτερου αρχαίου κωμικού (μετά τον Αριστοφάνη), Μανώλη Γαβαθιώτη.

Ο διαπρεπής κωμωδιογράφος εσχάτως ή πήρε μέρος στη δοκιμή του εμβολίου της Moderna και έχει κάποιες ελαφριές παρενέργειες (σύγχυση, κυβιστήσεις, ξεβαμμένα κόκκινα μαλλιά) ή απλώς προσπαθεί να κλείσει συμφωνία με το Α.Π.Θ. για να μπουν στο πρόγραμμα «εκτίμησης κρουσμάτων από τα λύματα», εκτός από τα υγρά αστικά απόβλητα και τα γραπτά.

Ειδικά στο τελευταίο έργο τέχνης του ο Έλληνας Νοστράδαμος φίλοι μου κατόρθωσε να αυτοχακαριστεί. Αφού ξεκίνησε με έναν φιλιππικό εναντίον των δημοσιογράφων που δεν αναδεικνύουν το έγκλημα του Φαν’τ Σχιπ να χρησιμοποιεί στην Εθνική τον Φορτούνη, λίγο περισσότερο απ’ ό,τι ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, αμέσως μετά με εναέρια ζεϊμπεκιά που θα ζήλευε και ο Γιώργης ο Ανατολάκης, άρχισε να τα χώνει στην «LiveSport» επειδή έκανε αυτό που ζητούσε.

fortounis sdna

Αποθέωσε τον Φορτούνη:

«*** ΣΥΜΦΩΝΑ με την προσωπική μου άποψη, αυτή η περίεργη πρωτοσέλιδη “προβολή” του Φορτούνη από εφημερίδα πού άπαντες οι παροικούντες εν Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ότι “ανήκει” (“ιδεολογικά” … εννοώ ) στο ΑΕΚ, είναι απολύτως ΥΠΟΠΤΗ και με σκοτεινές προθέσεις * ΕΝ ολίγοις, θεωρώ πως με αυτό τον τρόπο καταβάλλεται προσπάθεια να προβληθεί η εικόνα ενός δήθεν “αδικημένου” Φορτούνη από τον προπονητή της ομάδας του, δλδ. του Ολυμπιακού». Ο Χαρδαλιάς έχει σηκωθεί όρθιος και τον χειροκροτεί.

Ο Μανώλαρος είναι τόσο τυπικός στην εφαρμογή των μέτρων που ακόμα και στα γραπτά του κρατά 2 μέτρα απόσταση από τη λογική. Δηλαδή φίλοι μου αν δεν πιάσατε τον καλπασμό της νόησης του καλλιτέχνη, η «Live Sport» μετά το φιλικό της Εθνικής με την Κύπρο χαρακτήρισε «Ηγέτη» τον Φορτούνη όχι επειδή έπαιξε καλά, αλλά για να προβληθεί η εικόνα ενός δήθεν αδικημένου Φορτούνη από τον Μαρτίνς, ενώ όλοι ξέρουν ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι αδικημένος μόνο απ’ τον Φαν’τ Σχιπ.

Δυο λογικές εξηγήσεις υπάρχουν. Ή αποποινικοποιήθηκε το καλαματιανό μέσα στην καραντίνα και δεν το κατάλαβε κανείς, ή ο Μανώλης πήρε το pure blond σαντρέ της Lorealparis από ελαττωματική παρτίδα, πότισε η ρίζα, κράσαρε ο σκληρός δίσκος και άρχισε να κάνει download δεδομένα σκέψης Τάσου Ποτσέπη.

Βέβαια ο Έλληνας Νοστράδαμος έχει ακράδαντα επιχειρήματα για την, περί συνωμοσίας, θεωρία του: «ΕΔΩ και χρόνια ποδοσφαιριστής της Εθνικής ο Φορτούνης, ποτέ δεν έτυχε τέτοιας … στοργικής συμπεριφοράς και “προστασίας” από τα εκτός Ολυμπιακής επιρροής Μέσα, όσο τώρα και δη, για την απόδοσή του σε ένα ασήμαντο φιλικό * ΠΑΝΤΑ σύμφωνα με την προσωπική μου άποψη, η πρόθεση είναι πεντακάθαρα η με κάθε τρόπο δημιουργία “προβλημάτων” στον Ολυμπιακό».

Αν υπήρχε κράτος κανονικά θα έπρεπε κάθε Δευτέρα απόγευμα να βγαίνει αντί για τον Γκίκα Μαγιορκίνη ο Μανώλαρος μαζί με τον Κώστα-Τσέλσι να ενημερώνουν τους δημοσιογράφους για την εξέλιξη της πανδημίας της εξυγίανσης στην Ελλάδα και να τους δίνουν κι ένα non- Karapapaper με όσα πρέπει να (αντι)γράψουν.

Γιατί τώρα ελίσσονται σαν χέλια οι εξυγιαντές. Αν γράψουν ότι ο Φορτούνης ήταν ηγέτης το κάνουν για να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Μαρτίνς που δικαίως δεν τον βάζει. Αν γράψουν ότι σερνόταν το κάνουν για να καλύψουν τον Φαν’τ Σχιπ που αδίκως δεν τον βάζει. Ο μόνος αποδεκτός τίτλος που δεν θα μύριζε συνωμοσία είναι το λιτό: «Ηγέτης ο Φορτούνης. Εξέθεσε το ταγάρι τον Φαν’τ Σχιπ που δεν τον έβαζε με την Εθνική και δικαίωσε τον διορατικό Μαρτίνς που δεν τον βάζει με τον Ολυμπιακό».

Και για να μη βγει κάνας πονηρίδης και αρχίσει να συγκρίνει γκοφρέτες με ρυζογκοφρέτες, ο Γαβαθιώταρος βάζει τα πράγματα στη θέση τους:

«***ΣΤΟΝ Ολυμπιακό ο Φορτούνης παίζει με ένα ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ, ένα ΕΜΒΙΛΑ, ένα ΜΑΝΤΙ, ένα ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ και πάει λέγοντας * ΣΤΗΝ Εθνική το επίπεδο συναγωνισμού γι’ αυτόν είναι ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ * ΣΤΟΝ Ολυμπιακό είναι επιπέδου ΚΟΡΥΦΗΣ * ΚΑΙ αυτή και μόνον η “λεπτομέρεια” απαντάει σε όλα». Ναι, βέβαια, μια ασήμαντη λεπτομέρεια ανάξια σχολιασμού είναι ότι οι 4 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που επικαλούνται ο Μανώλης και τα επενδυτικά εξαπτέρυγα δεν παίζουν στην ίδια θέση με τον Φορτούνη. Αλλάς ας μην αφήσουμε μια μικρή λεπτομέρεια όπως η αλήθεια να χαλάσει ένα τόσο όμορφο αφήγημα.

Κλείνοντας φίλοι μου ο Γαβαθιώτης για να φτιάξει τη διάθεση του χειμαζόμενου λαού αποφασίζει να πει το πιο σύντομο και ξεκαρδιστικό ανέκδοτο που θα ζήλευε μέχρι και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος:

«*** ΜΙΑ και ο λόγος όμως, δίνεται μιά καλή ευκαιρία να αναφερθούμε στους προέδρους της Επο, από την μεταπολίτευση και μετά και τις οπαδικές τους προτιμήσεις * ΟΠΩΣ θα δούμε παρακάτω ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ διαπιστωμένα οπαδός του Ολυμπιακού, ήταν ο Γιώργος Σαρρής * ΚΑΙ αυτός ήταν και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος πού ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΕ τόσο από την … σύμπραξη τσιπρανέλ και εξυγιαντών. Ο Γιώργος Γκιρτζίκης (2015-2016) ήταν Ξάνθη». Τρίζουν τα πακιστανικά τηλέφωνα έξω από το «Ελ. Βενιζέλος».

Φτάσαμε στο σημείο να αμφισβητείται η ολυμπιακοφροσύνη του Γκιρτζίκαρου που περνάει έξω απ’ το Καραϊσκάκη, τον βλέπει η παράλυτη πόρτα και ανοίγει απ’ τη συγκίνηση σαν την Ερυθρά θάλασσα όταν τη διέταξε ο Μωϋσής.

Ένας τρόπος μόνο υπάρχει να μάθουμε αν ισχύει το ρεπορτάζ του Γαβαθιώτη για τις οπαδικές προτιμήσεις της γκρανκάσας. Να αναλάβει η Μαρούπα να ερευνήσει αν υπάρχει θέμα πολυϊδιοκτησίας του Ολυμπιακού με την Ξάνθη για την καρδιά του Γκιρτζίκη. Αν ανακαλύψει ότι στενός συγγενής (έκτου βαθμού) της γκρανκάσαςμεγάλωσε με φανέλα του Κορδονούρη και του Κέλβιν Σέμπουε στον τοίχο του, μέχρι που το ταλέντο του Φέλιξ Αμποάγκουε και του Κώστα Καρτερουλιώτη τον έκαναν να αλλαξοπιστήσει, τότε η τιμωρία θα είναι μονόδρομος. Αφαίρεση 12 βαθμών απ’ τον ΠΑΟΚ και πρόσθεση ενός «ι» στον Χρήστο Τζόλη για να γίνει από Τζόλης, «Τζιόλης» και να αποκτήσει τα τρεξίματα του Αλέξανδρου.

(πηγή: SDNA)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Australian Open: Ο Τσιτσιπάς νίκησε και έφυγε για τους «16»

Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, που κράτησε καθηλωμένους τους φιλάθλους για δύο ώρες και...

EuroLeague: Απίστευτη εμφάνιση για τον Παναθηναϊκό και απίστευτη… ήττα από την Εφές, με τρίποντο στην εκπνοή!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ήταν αγκαλιά με τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη, αλλά η Αναντολού Εφές...

Σαββατοκύριακο με δυνατές αναμετρήσεις σε Ελλάδα, Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία

Ιωνικός-Παναθηναϊκός, Λάτσιο-Αταλάντα, Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαλένθια, Τσέλσι-Τότεναμ και Μίλαν-Γιουβέντους με πολλά ειδικά στοιχήματα από το Πάμε...

ΟΠΑΠ GAME TIME: Η Ελένη Τσολάκη για τις μάχες σε Super League, Premier League και Serie A

Η γνωστή παρουσιάστρια σχολιάζει το Σαββατοκύριακο των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Πλούσια είναι η αγωνιστική δράση αυτό...

EuroLeague: Νέα κακή εμφάνιση για τον Ολυμπιακό, που έχασε 84-69 από τη Μακάμπι

Ένα μόνο ημίχρονο άντεξε και πάλι ο Ολυμπιακός, που στο β' μέρος εμφανίστηκε «αγνώριστος»,...

Γιάννης Στοφορίδης: Ο Πόντιος που έβγαλε νοκ άουτ τον Ρώσο αθλητή MMA σε 31 δευτερόλεπτα

Τριάντα ένα δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο Πόντιος Γιάννης «Ηρακλής» Στοφορίδης για να βγάλει νοκ άουτ...

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την...

Άρσεναλ και Λίβερπουλ για μία θέση στον τελικό

Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr για τον αποψινό ημιτελικό του League Cup Αγγλίας και μεγάλα δώρα για χιλιάδες...

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,1 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Κέρδη άνω των 2,1 εκατομμυρίων ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, από...

Πρώτοι προημιτελικοί στο Κύπελλο Ελλάδας, νοκ άουτ αγώνες σε Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με ειδικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα για οφσάιντ, πλάγια άουτ, πέναλτι, ελεύθερα...

«Η κόρη μου δεν θα μπορέσει ποτέ να περπατήσει»

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους την αδικία! Υπάρχουν στιγμές που συνειδητοποιεί κανείς πόσο ευτυχισμένος...

Ο Τζον Μάκενρο στο πλευρό του Τζόκοβιτς, διασύρει τους Αυστραλούς

Με το γνωστό… αθυρόστομο στυλ του, ο Τζον Μάκενρο τοποθετήθηκε στο ESPN για την...

Ώρα Κυπέλλου σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία

Πολλά ειδικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα για τον πρώτο προημιτελικό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στα καταστήματα...

ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο κόουτς Κυρίτσης σχολιάζει τις ελληνικές ομάδες στην Euroleague

Τι βλέπει για τους αγώνες Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Αναντολού ΕφέςΗ 22η αγωνιστική της Euroleague συνεχίζεται αυτή την...

Ξεκίνησε η παγκόσμια προσπάθεια εξόντωσης του Νόβακ Τζόκοβιτς

«Η παγκόσμια εξόντωση του Τζόκοβιτς ξεκίνησε», όπως σημειώνει με νόημα στον προσωπικό της λογαριασμό...

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεχείς οι μικροεπεμβάσεις στη χήρα του Τζώρτζη Μονογυιού – Αφόρητος ο πόνος

Από τα χείλη των γιατρών «κρέμονται» οι αστυνομικοί του...

Σουίτα βιασμού: Οι αδελφοί Λεβέντη της Coca-Cola και τα άλλα τρία «μπουμπούκια»

«Σεισμός» σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα με την υπόθεση-σοκ! Ιδιαιτέρα μεγαλοβιομηχάνου το θύμα

Ο κύβος ερρίφθη: Τριπλές εκλογές για να παραμείνει ο Κυριάκος πρωθυπουργός

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης (και ο στενός κύκλος του στο...

«Πάγωσαν» οι τηλεθεατές με την εμφάνιση του Γιάννη Καλλιάνου στον Νίκο Ευαγγελάτο

Στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ και μετεωρολόγου Γιάννη...

Πανελλήνια οργή: Ο Μητσοτάκης «follower» του «απολογητή των βιαστών» στο Instagram!

Αρχηγοί κρατών, μερικοί βουλευτές της αρεσκείας του όπως είναι...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ