«Φωνή» Ολυμπιακού: «Προβάλλουν τον Φορτούνη στο εξώφυλλο για να βλάψουν τον Θρύλο»

Ύποπτη η στήριξη του παίκτη από τα εκτός Ολυμπιακής επιρροής μέσα

Must Read

Αναδημοσίευση άρθρου από το sdna.gr

Η νέα συνωμοσία των εξυγιαντών και του Φαν’τ Σχιπ για να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Ολυμπιακό αποκαλύφθηκε. Ο Γιάννης Αυλακιώτης έχει τις λεπτομέρειες.

Αν σας έχει πάρει από κάτω φίλοι μου με το lockdown, δείτε τη θετική πλευρά της καραντίνας. Μια λύση είναι να κάθεστε όλη μέρα σε έναν καναπέ σαν τον αντιδήμαρχο του Big Brother και να βλέπετε Netflix, Cinobo και το τρίωρο DVD δράσης του Ολυμπιακού με τις διαιτητικές σφαγές στο γόνατο στα χρόνια της εξυγίανσης. Μια καλύτερη και πιο διασκεδαστική λύση είναι να ξεκινήσετε την ανάγνωση των έργων του δεύτερου μεγαλύτερου αρχαίου κωμικού (μετά τον Αριστοφάνη), Μανώλη Γαβαθιώτη.

Ο διαπρεπής κωμωδιογράφος εσχάτως ή πήρε μέρος στη δοκιμή του εμβολίου της Moderna και έχει κάποιες ελαφριές παρενέργειες (σύγχυση, κυβιστήσεις, ξεβαμμένα κόκκινα μαλλιά) ή απλώς προσπαθεί να κλείσει συμφωνία με το Α.Π.Θ. για να μπουν στο πρόγραμμα «εκτίμησης κρουσμάτων από τα λύματα», εκτός από τα υγρά αστικά απόβλητα και τα γραπτά.

Ειδικά στο τελευταίο έργο τέχνης του ο Έλληνας Νοστράδαμος φίλοι μου κατόρθωσε να αυτοχακαριστεί. Αφού ξεκίνησε με έναν φιλιππικό εναντίον των δημοσιογράφων που δεν αναδεικνύουν το έγκλημα του Φαν’τ Σχιπ να χρησιμοποιεί στην Εθνική τον Φορτούνη, λίγο περισσότερο απ’ ό,τι ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, αμέσως μετά με εναέρια ζεϊμπεκιά που θα ζήλευε και ο Γιώργης ο Ανατολάκης, άρχισε να τα χώνει στην «LiveSport» επειδή έκανε αυτό που ζητούσε.

Αποθέωσε τον Φορτούνη:

«*** ΣΥΜΦΩΝΑ με την προσωπική μου άποψη, αυτή η περίεργη πρωτοσέλιδη “προβολή” του Φορτούνη από εφημερίδα πού άπαντες οι παροικούντες εν Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ότι “ανήκει” (“ιδεολογικά” … εννοώ ) στο ΑΕΚ, είναι απολύτως ΥΠΟΠΤΗ και με σκοτεινές προθέσεις * ΕΝ ολίγοις, θεωρώ πως με αυτό τον τρόπο καταβάλλεται προσπάθεια να προβληθεί η εικόνα ενός δήθεν “αδικημένου” Φορτούνη από τον προπονητή της ομάδας του, δλδ. του Ολυμπιακού». Ο Χαρδαλιάς έχει σηκωθεί όρθιος και τον χειροκροτεί.

Ο Μανώλαρος είναι τόσο τυπικός στην εφαρμογή των μέτρων που ακόμα και στα γραπτά του κρατά 2 μέτρα απόσταση από τη λογική. Δηλαδή φίλοι μου αν δεν πιάσατε τον καλπασμό της νόησης του καλλιτέχνη, η «Live Sport» μετά το φιλικό της Εθνικής με την Κύπρο χαρακτήρισε «Ηγέτη» τον Φορτούνη όχι επειδή έπαιξε καλά, αλλά για να προβληθεί η εικόνα ενός δήθεν αδικημένου Φορτούνη από τον Μαρτίνς, ενώ όλοι ξέρουν ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι αδικημένος μόνο απ’ τον Φαν’τ Σχιπ.

Δυο λογικές εξηγήσεις υπάρχουν. Ή αποποινικοποιήθηκε το καλαματιανό μέσα στην καραντίνα και δεν το κατάλαβε κανείς, ή ο Μανώλης πήρε το pure blond σαντρέ της Lorealparis από ελαττωματική παρτίδα, πότισε η ρίζα, κράσαρε ο σκληρός δίσκος και άρχισε να κάνει download δεδομένα σκέψης Τάσου Ποτσέπη.

Βέβαια ο Έλληνας Νοστράδαμος έχει ακράδαντα επιχειρήματα για την, περί συνωμοσίας, θεωρία του: «ΕΔΩ και χρόνια ποδοσφαιριστής της Εθνικής ο Φορτούνης, ποτέ δεν έτυχε τέτοιας … στοργικής συμπεριφοράς και “προστασίας” από τα εκτός Ολυμπιακής επιρροής Μέσα, όσο τώρα και δη, για την απόδοσή του σε ένα ασήμαντο φιλικό * ΠΑΝΤΑ σύμφωνα με την προσωπική μου άποψη, η πρόθεση είναι πεντακάθαρα η με κάθε τρόπο δημιουργία “προβλημάτων” στον Ολυμπιακό».

Αν υπήρχε κράτος κανονικά θα έπρεπε κάθε Δευτέρα απόγευμα να βγαίνει αντί για τον Γκίκα Μαγιορκίνη ο Μανώλαρος μαζί με τον Κώστα-Τσέλσι να ενημερώνουν τους δημοσιογράφους για την εξέλιξη της πανδημίας της εξυγίανσης στην Ελλάδα και να τους δίνουν κι ένα non- Karapapaper με όσα πρέπει να (αντι)γράψουν.

Γιατί τώρα ελίσσονται σαν χέλια οι εξυγιαντές. Αν γράψουν ότι ο Φορτούνης ήταν ηγέτης το κάνουν για να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Μαρτίνς που δικαίως δεν τον βάζει. Αν γράψουν ότι σερνόταν το κάνουν για να καλύψουν τον Φαν’τ Σχιπ που αδίκως δεν τον βάζει. Ο μόνος αποδεκτός τίτλος που δεν θα μύριζε συνωμοσία είναι το λιτό: «Ηγέτης ο Φορτούνης. Εξέθεσε το ταγάρι τον Φαν’τ Σχιπ που δεν τον έβαζε με την Εθνική και δικαίωσε τον διορατικό Μαρτίνς που δεν τον βάζει με τον Ολυμπιακό».

Και για να μη βγει κάνας πονηρίδης και αρχίσει να συγκρίνει γκοφρέτες με ρυζογκοφρέτες, ο Γαβαθιώταρος βάζει τα πράγματα στη θέση τους:

«***ΣΤΟΝ Ολυμπιακό ο Φορτούνης παίζει με ένα ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ, ένα ΕΜΒΙΛΑ, ένα ΜΑΝΤΙ, ένα ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ και πάει λέγοντας * ΣΤΗΝ Εθνική το επίπεδο συναγωνισμού γι’ αυτόν είναι ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ * ΣΤΟΝ Ολυμπιακό είναι επιπέδου ΚΟΡΥΦΗΣ * ΚΑΙ αυτή και μόνον η “λεπτομέρεια” απαντάει σε όλα». Ναι, βέβαια, μια ασήμαντη λεπτομέρεια ανάξια σχολιασμού είναι ότι οι 4 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που επικαλούνται ο Μανώλης και τα επενδυτικά εξαπτέρυγα δεν παίζουν στην ίδια θέση με τον Φορτούνη. Αλλάς ας μην αφήσουμε μια μικρή λεπτομέρεια όπως η αλήθεια να χαλάσει ένα τόσο όμορφο αφήγημα.

Κλείνοντας φίλοι μου ο Γαβαθιώτης για να φτιάξει τη διάθεση του χειμαζόμενου λαού αποφασίζει να πει το πιο σύντομο και ξεκαρδιστικό ανέκδοτο που θα ζήλευε μέχρι και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος:

«*** ΜΙΑ και ο λόγος όμως, δίνεται μιά καλή ευκαιρία να αναφερθούμε στους προέδρους της Επο, από την μεταπολίτευση και μετά και τις οπαδικές τους προτιμήσεις * ΟΠΩΣ θα δούμε παρακάτω ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ διαπιστωμένα οπαδός του Ολυμπιακού, ήταν ο Γιώργος Σαρρής * ΚΑΙ αυτός ήταν και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος πού ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΕ τόσο από την … σύμπραξη τσιπρανέλ και εξυγιαντών. Ο Γιώργος Γκιρτζίκης (2015-2016) ήταν Ξάνθη». Τρίζουν τα πακιστανικά τηλέφωνα έξω από το «Ελ. Βενιζέλος».

Φτάσαμε στο σημείο να αμφισβητείται η ολυμπιακοφροσύνη του Γκιρτζίκαρου που περνάει έξω απ’ το Καραϊσκάκη, τον βλέπει η παράλυτη πόρτα και ανοίγει απ’ τη συγκίνηση σαν την Ερυθρά θάλασσα όταν τη διέταξε ο Μωϋσής.

Ένας τρόπος μόνο υπάρχει να μάθουμε αν ισχύει το ρεπορτάζ του Γαβαθιώτη για τις οπαδικές προτιμήσεις της γκρανκάσας. Να αναλάβει η Μαρούπα να ερευνήσει αν υπάρχει θέμα πολυϊδιοκτησίας του Ολυμπιακού με την Ξάνθη για την καρδιά του Γκιρτζίκη. Αν ανακαλύψει ότι στενός συγγενής (έκτου βαθμού) της γκρανκάσαςμεγάλωσε με φανέλα του Κορδονούρη και του Κέλβιν Σέμπουε στον τοίχο του, μέχρι που το ταλέντο του Φέλιξ Αμποάγκουε και του Κώστα Καρτερουλιώτη τον έκαναν να αλλαξοπιστήσει, τότε η τιμωρία θα είναι μονόδρομος. Αφαίρεση 12 βαθμών απ’ τον ΠΑΟΚ και πρόσθεση ενός «ι» στον Χρήστο Τζόλη για να γίνει από Τζόλης, «Τζιόλης» και να αποκτήσει τα τρεξίματα του Αλέξανδρου.

(πηγή: SDNA)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This