Σένκεφελντ: Βασικός στόχος του ΠΑΟ είναι να τερματίσει στην πρώτη τετράδα

«Καταστροφή»!

Must Read

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε άνοδο, αλλά το κακό ξεκίνημα δεν του επιτρέπει τα στραβοπατήματα, αν θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ σε δηλώσεις του στον ΟΠΑΠ, αφού στάθηκε στο τι άλλαξε ο Λάζλο Μπόλονι, τόνισε ότι η σεζόν θα είναι καταστροφική αν ο Παναθηναϊκός δεν τερματίσει στην πρώτη τετράδα. «Φυσικά, οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Νομίζω ότι παίζουμε με περισσότερη ενέργεια και αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά μας αυτή την περίοδο. Ο Μπόλονι νομίζω ότι βγάζει σε όλους μας πάρα πολλή ενέργεια και αυτό φαίνεται στο παιχνίδι. Αν ασκείς αρκετή πίεση στην άλλη ομάδα, τότε κάνουν λάθη. Γι’ αυτό πιστεύω ότι κοιτάμε ψηλά τώρα».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά και τον στόχο της Ευρώπης είπε: «Πρώτα απ’ όλα νομίζω ότι πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση κόντρα στον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι πρέπει να βγάλουμε την ενέργεια που βγάζουμε πάντα. Τότε θα έρθει η ποιότητα και θα το κάνουμε πολύ δύσκολο για εκείνους και θα πάμε για τη νίκη. Πρέπει να είμαστε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, αλλιώς θα είναι μια απογοητευτική χρονιά, επειδή όλοι μπορούν να βρουν όσες δικαιολογίες θέλουν, αλλά στο τέλος της ημέρας οι καλύτερες ομάδες είναι στην κορυφή και εκεί πρέπει να είμαστε κι εμείς».

Πανέτοιμοι

Όσον αφορά την προετοιμασία για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Κουρμπέλης και Διούδης. Η κατάστασή τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία και αναμένεται να είναι πανέτοιμοι για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Λάζλο Μπόλονι από το παιχνίδι με την ΑΕΚ χρησιμοποιεί το 4-3-3. Την ίδια ενδεκάδα με τα ίδια πρόσωπα χρησιμοποίησε ο Λάζλο Μπόλονι και στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το ίδιο αναμένεται λοιπόν να κάνει και στο επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σωκράτης Διούδης, από τα αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα θα είναι οι Ζαγαρίτης (Χουανκάρ), Βέλεθ, Σένκεφελντ και Σάντσες, την τριάδα του κέντρου συμπληρώνουν οι Αλεξανδρόπουλος, Κουρμπέλης και Μαουρίσιο. Στο αριστερό άκρο θα βρίσκεται ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ενώ στο δεξί ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Στην κορυφή θα παίξει ο Φεντερίκο Μακέντα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This