Τρίτη 11/5/2021

Πυρά από Γιαννακόπουλο: «Αυτοί που πρέπει να πάρουν την απόφαση είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού»

Η δήλωσή του μετά τη συνάντηση με τον Κώστα Μπακογιάννη

Την ευθύνη για το γηπεδικό ζήτημα του τμήματος μπάσκετ του Παναθηναϊκού, τόνισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τη συνάντησή του με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπογράμμισε ότι «οι μοναδικοί που θα μπορούσαν και πρέπει να πάρουν την απόφαση είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού»:

«Θεωρώ ότι κανένα από τα φυσικά πρόσωπα τα οποία σήμερα διοικούν και εμπλέκονται στον Παναθηναϊκού ούτε πρέπει, ούτε μπορούν να πάρουν τόσο σημαντικές αποφάσεις.

 Ο ένας έχει κατ΄επανάληψη διασύρει το όνομα του Παναθηναϊκού και την ιστορία του εντός και εκτός γηπέδων και έχει αποδείξει ότι το μόνο πράγμα που τον ενδιαφέρει και ο μόνος γνώμονας στο οτιδήποτε πράττει είναι το οικονομικό συμφέρον του, αλλά και η εξυπηρέτηση τρίτων, ο άλλος δεν έχει την εμπειρία και το ειδικό βάρος για να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις και σίγουρα δεν θα μπορούσα να ήμουν εγώ, ειδικά όταν είμαι υπό ένα καθεστώς αποχώρησης και εύρεσης αγοραστή.

Οι μοναδικοί που θα μπορούσαν και πρέπει να πάρουν την απόφαση είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Αυτοί που αποδεδειγμένα αγαπούν το σύλλογο και η απόφαση πρέπει απαραιτήτως να πάει στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού», δήλωσε ο κ. Γιαννακόπουλος εξερχόμενος από το δημαρχείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ