Το… «παιδί από τα Σεπόλια» σε ξέφρενη πορεία προς την κορυφή του κόσμου! [video]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδηγεί με φόρα τους Μιλγουόκι Μπακς στους φετινούς τελικούς του NBA

Must Read

Όσο στην Ελλάδα, ασχολούμαστε με την ΑΣΕΑΔ, την ΚΕΔ, την ΕΟΚ, την ΕΠΟ κι άλλα τέτοια αρκτικόλεξα, στην… άλλη άκρη του κόσμου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μας κάνει να ασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνο με το μπάσκετ.

Αυτές τις ημέρες, η ομάδα του, Μιλγουόκι Μπακς, κοντράρεται με τους Τορόντο Ράπτορς στην σειρά των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας του NBA. Οι Καναδοί είναι πολύ σκληρά καρύδια, με τον Κάουι Λέοναρντ να αποτελεί έναν από τους καλύτερους αμυντικούς, αυτή τη στιγμή, στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ. Ωστόσο, ο Γιάννης είναι αισιόδοξος ότι θα καταφέρουν να προκριθούν.

«Όσα έχω κάνει μέχρι τώρα στη ζωή μου, όπως να στέλνω χρήματα στην οικογένειά μου, να στέλνω τα αδέρφια μου σε ιδιωτικά σχολεία και να βοηθάω την οικογένειά μου στην Ελλάδα και τη Νιγηρία. Να είμαι απογοητευμένος για ένα παιχνίδι; Θα ήμουν απογοητευμένος μόνο αν… αισθανόμουν απογοητευμένος επειδή δεν έπαιξα καλά σε ένα ματς», δήλωσε ο Αντετοκούνμπο, αναφερόμενος σε μια μέτρια εμφάνιση που έκανε κόντρα στους Ράπτορς και, για μια ακόμη φορά, έκανε τους πάντες να… υποκλιθούν.

Μια ολόκληρη πολιτεία στα πόδια του «Greek Freak»

Ο Γιάννης φέρει στις… πλάτες του μια ολόκληρη πόλη. Ολόκληρη η πολιτεία του Γουισκόνσιν έχει επενδύσει πάνω στο(ν) «Greek Freak». Μια πολιτεία ήσυχη, μακρυά από τα πολλά φώτα της δημοσιότητας. Ο 24χρονος φόργουρντ, μάλιστα, κάποια στιγμή είχε πει σε συνέντευξη του: «Με βλέπουν μερικές φορές στον δρόμο και μου λένε, “είσαι πολύ ψηλός, παίζεις μπάσκετ”;».

Όσον αφορά στα αγωνιστικό κομμάτι, δεν έχει νόημα να πει κανείς πολλά λόγια για τον Αντετοκούνμπο, καθώς αυτά που κάνει σχεδόν κάθε βράδυ είναι… «τρομακτικά». Ανυπομονούμε, μόνο, να τον δούμε να σηκώνει το βραβείο του MVP στο ΝΒΑ, το βαρύτιμο Πρωτάθλημα και, κατόπιν, να ντυθεί στα γαλανόλευκα κατακτώντας το Μουντομπάσκετ.

Ίσως και να ζητάμε πολλά. Όσο, όμως, τον βλέπουμε να παίζει έτσι, ελπίζουμε, ονειρευόμαστε και… πωρωνόμαστε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This