«Άστραψε και βρόντηξε» ο Σαββίδης μέσω Skype, προαναγγέλλοντας αλλαγές στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ατρόμητο

Τους ξεκαθάρισε πως η διοίκηση στηρίζει τον Πάμπλο Γκαρσία

Must Read

Πυρ και μανία με όλους μέσα στον ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν Σαββίδης, μετά την ήττα στο Περιστέρι με 3-2 από τον Ατρόμητο και την κακή εμφάνιση της ομάδας, κάτι που είναι λογικό να έχει προκαλέσει εκνευρισμό, προβληματισμό και ενόχληση στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στην οικογένειά του.

Μπορεί να μη βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι κοντά στην ομάδα καθημερινά. Οι συνεχείς επαφές με τα στελέχη της διοίκησης, μέσω Skype, φαίνεται ότι δεν είναι… αρκετές να τους πείσει για το τι πρέπει να κάνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο φορώντας τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο «ισχυρός άνδρας» του ΠΑΟΚ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο ήταν φανερά εκνευρισμένος και άρχισε τις επαφές του με στελέχη της ομάδας. Ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα προχωρήσει σε ομαδική τηλεσύσκεψη για να αναλυθούν τα αίτια της ήττας και να συζητηθεί αν πρέπει να γίνει κάτι άμεσα που θα βοηθήσει την ομάδα, την ώρα που είναι ξεκάθαρο πως η διοίκηση στηρίζει τον Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ιβάν Σαββίδης έθεσε θέμα άμεσης δικής του επικοινωνίας με την ομάδα, τον Πάμπλο Γκαρσία και τους παίκτες, μέσω Skype, και αυτή η επικοινωνία έγινε την Παρασκευή. Κατά τη διάρκειά της έριξε ευθύνες σε όλους και ζήτησε σοβαρότητα, ενώ προανήγγειλε αλλαγές στον ΠΑΟΚ της επόμενης περιόδου.

Πολύ πιθανό να αποχωρήσουν παίκτες

Στα αγωνιστικά, η πολύ καλή παρουσία του Ουάρντα και το γκολ που πέτυχε έχουν σκορπίσει ικανοποίηση, αλλά όλα «πνίγηκαν» στην ήττα που επήλθε με ένα απαράδεκτο -για επαγγελματίες παίκτες του ΠΑΟΚ- τρόπο, κάτι που εκνεύρισε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. Πολύ πιθανό είναι κάποιοι παίκτες να αποχωρήσουν, όπως οι Μπίσεσβαρ, Εσίτι, Τσόλακ, Ρέι και ο Βαρέλα, που έχει προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν μετά το εξ αναβολής παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This