ΕΘΝΙΚΗ: Κάτω από τον Κωνσταντινίδη ο Φύσσας

Must Read

O κύβος ερρίφθη! Νο1 Τεχνικός Διευθυντής στις Εθνικές Ομάδες θα είναι ο Κώστας Κωνσταντινίδης και Νο2 ο Τάκης Φύσσας. Αυτό και μόνο δείχνει πως ο πρώην υπεύθυνος των ακαδημιών του Παναθηναϊκού μπήκε την τελευταία στιγμή στο… κάδρο, καθώς ο Κωνσταντινίδης ήταν να διαδεχθεί, χωρίς συνεργάτη, τον Αγγελο Μπασινά.

Ο «Γερμανός» θα είναι υπεύθυνος για όλες τις Εθνικές Ομάδες και για τον σχεδιασμό ανάπτυξης του ποδοσφαίρου, ενώ ο Τάκης Φύσσας θα είναι ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής Ανδρών. Ο Φύσσας στην ουσία δέχθηκε να έχει υποβαθμισμένο ρόλο σε σχέση με αυτόν που είχε επί εποχής Φερνάντο Σάντος.

Και οι δύο πάντως δέχθηκαν να συνεργαστούν με τον Ολλανδό προπονητή Φαν Σιπ, παρότι δεν είναι δική τους επιλογή. Ο 56χρονος προπονητής είναι επιλογή της διοίκησης και συγκεκριμένα του Κώστα Βρακά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This