Φαν’τ Σιπ: Η ΕΠΟ χρυσοπλήρωσε έναν προπονητή που ήταν άνεργος…

Must Read

Είναι πολλά τα λεφτά που θα κοστίσει ο κόουτς Τζον Φαν’τ Σιπ και το επιτελείο του στην ΕΠΟ και γι’ αυτό στην προχθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής δεν ειπώθηκε κουβέντα για το οικονομικό. Ο Ολλανδός προπονητής, ο οποίος ήταν άνεργος για 2 χρόνια, με τους συνεργάτες του θα στοιχίζουν στην ομοσπονδία μικτά 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο! Το ποσό είναι υπέρογκο, ενώ αν εξαντλήσει το συμβόλαιο του το κόστος θα είναι μεγαλύτερο, αφού η ΕΠΟ θα πρέπει να του πληρώνει διαμονή, διατροφή και αεροπορικά εισιτήρια.

Στην συζήτηση που έγινε για την πρόσληψη του Φαν’τ  Σιπ ειπώθηκαν πολλά και η «Live Sport» έχει καταγράψει στο σημερινό της φύλλο τα ακόλουθα:

Γραμμένος: Πήραμε έναν προπονητή που είναι εργατικός, προκειμένου να βάλει νέες βάσεις στην Εθνική μας. Περιμένουμε να φτιάξει το κλίμα και να νοικοκυρέψει τα αποδυτήρια.

Ψαρόπουλος: Περιμέναμε μία καλύτερη επιλογή, δεν περιμέναμε να μας φέρετε έναν προπονητή που δεν έχει εμπειρίες από μεγάλες ομάδες και δεν έχει ξαναδουλέψει σε Εθνική ομάδα.

Αγραφιώτης: Καλά που τον βρήκατε αυτόν τον προπονητή; Ποιος σας τον πρότεινε;

Δημητρίου: Δυστυχώς, επιδεικνύουμε προχειρότητα στα θέματα της Εθνικής. Με άνεση απολύουμε και δεν έχουμε υπομονή. Προσωπικά πιστεύω ότι κακώς διώξαμε τον Αναστασιάδη και τους συνεργάτες του. Μπορεί η Ομάδα να νικούσε στην Φινλανδία και να είχαμε και πάλι ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ψαρόπουλος: Δεν ολοκλήρωσα πριν και θέλω να πω ότι ο συγκεκριμένος προπονητής είναι προπονητής από την δεύτερη και την τρίτη κατηγορία της σχετικής λίστας. Εμείς έχουμε παίκτες πρώτης γραμμής, οι οποίοι παίζουν σε κορυφαία πρωταθλήματα. Πώς θα συνεργαστούν μαζί του; Για τον λόγο αυτό απέτυχε και ο προηγούμενος προπονητής.

Δημητρίου: Θα μάθουμε ποιος μάνατζερ τον πρότεινε;

Βρακάς: Δεν έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον γιο μου, όπως κάπου διάβασα. 

Βρακάς: Ένας Ολλανδός μάνατζερ μας τον πρότεινε.

Λυσάνδρου: Συμφωνώ με όσα είπε ο κ. Ψαρόπουλος. Ο Φαν’τ Σιπ δεν έχει όνομα και τις περγαμηνές να πετύχει στην Εθνική και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον επιλέξατε. Παρόλα αυτά πρέπει η απόφαση για την πρόσληψη του να είναι ομόφωνη, αφού αυτή είναι η επιλογή σας και η Ομάδα σε 35 ημέρες δίνει ένα κρίσιμο ματς».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This