EuroLeague: Νέο θρίλερ και νέα (άδικη) ήττα για τον Ολυμπιακό, 74-76 από την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ (video)

Οι ερυθρόλευκοι ευστόχησαν στην 3η τους προσπάθεια για φόλοου μετά από άστοχο τρίποντο, αλλά το ματς είχε πια λήξει

Must Read

«Δεν μας θέλει» θα σκέφτηκαν οι ερυθρόλευκοι, βλέποντας τον Πρίντεζη να ευστοχεί σε φόλοου ακριβώς μετά τον μηδενισμό του χρονομέτρου, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να πανηγυρίσουν τη νίκη με 76-74, σε ένα ακόμη συγκλονιστικό ματς στο ΣΕΦ, αυτή τη φορά για την 23η αγωνιστική της EuroLeague.      

Ο Ολυμπιακός που έπαιζε για μια ακόμη φορά με σημαντικές απουσίες (Σάσα Βεζένκοβ, Κώστας Παπανικολάου) και προερχόταν από δύο σερί ήττες σε Κάουνας και Μιλάνο, έκανε μια συγκλονιστική προσπάθεια απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Για μια ακόμη φορά, ωστόσο, το φινάλε βρήκε τους παίκτες του με σκυμμένα κεφάλια και τους αντιπάλους του να πανηγυρίζουν.

Σε ένα φινάλε από αυτά που λένε «πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις», ο Σπανούλης αστόχησε σε τρίποντο, ο Μάρτιν στο πρώτο φόλοου και ο Σλούκας στο δεύτερο, με τον Πρίντεζη να σκοράρει με την τέταρτη προσπάθεια, αλλά το χρονόμετρο, δυστυχώς, να έχει πια αδειάσει…

Με το ρεκόρ του να πέφτει στο 11-12, ο στόχος της οκτάδας και της πρόκρισης στα playoffs της EuroLeague για τον Ολυμπιακό, όλο και απομακρύνεται πλέον.

Τα δεκάλεπτα: 12-21, 30-40, 53-50, 74-76

Τα στατιστικά των δύο αντιπάλων:

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάρισον 1 (0/2 σουτ, 1/2 βολές), Χαραλαμπόπουλος (0/3 σουτ), Λαρεντζάκης 3 (1/5 τρίποντα), Σπανούλης 12 (4/5 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 1/1 βολή), Σλούκας 11 (1/5 τρίποντα, 5 ασίστ, 4 λάθη), Μάρτιν 5, Πρίντεζης 10 (1), Ζαν Σαρλ 6, Τζένκινς, Έλις 8 (4/5 δίποντα, 13 ριμπάουντ, 4 λάθη), ΜακΚίσικ 18 (2/7 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 2/4 βολές, 3 λάθη)

Μπαρτσελόνα (Γιασικεβίτσιους): Ντέιβις 10, Βέστερμαν (0/2 τρίποντα), Χάνγκα 3 (1), Μπολμάρο, Σμιτς 7 (1), Οριόλα 11 (5/7 δίποντα, 1/2 βολές, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Χίγκινς 14 (2), Μαρτίνεθ, Κούριτς 3, Μίροτιτς 16 (4/5 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 5/7 βολές, 5 ριμπάουντ), Καλάθης 12 (1 τρίποντο, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα, 4 λάθη)

  • Δείτε τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This