Έκλεισε τον παιχταρά Μάρκους Σλότερ η ΑΕΚ

Must Read

«Πυροβολεί» κατά… ριπάς η ΑΕΚ! Η «Βασίλισσα» έχει συμφωνήσει στα πάντα με τον Μάρκους Σλότερ, με τον έμπειρο Αμερικάνο να έρχεται στην Ελλάδα για «κλείσει» το ρόστερ της Ένωσης. Μετά την απόκτηση του Κιθ Λάνγκφορντ, οι «κιτρινόμαυροι» έριξαν το βάρος στην εύρεση ενός σέντερ, που θα αντικαταστήσει τον υπέρ-πολύτιμο Βινς Χάντερ, που έχει αποχωρήσει. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου με τους συνεργάτες του κατέληξαν πως μια εξαιρετική λύση είναι αυτή του 34χρονου, που το 2015 κατέκτησε την Ευρωλίγκα με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο παίκτης προέρχεται από «γεμάτη» σεζόν στην Τουρκία, για λογαριασμό της Μπαχσεσεχίρ του Στέφανου Δέδα. Το βιογραφικό του, ωστόσο, μιλάει από… μόνο του για την πορεία του στα ευρωπαϊκά παρκέ, καθώς έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε: Ρεάλ Μαδρίτης (2012-15), Νταρουσάφακα (2015-17), Βίρτους Μπολόνια (2017-18), αλλά και στην Μπάμπεργκ (2011-12), από την οποία κατάφερε να κερδίσει μεταγραφή… καριέρας στην Ρεάλ. Στην τροπαιοθήκη του, εκτός από τον τίτλο της Ευρωλίγκας, έχει ακόμα δύο πρωταθλήματα Ισπανίας, δύο κύπελλα Ισπανίας, αλλά και ένα πρωτάθλημα Γερμανίας. Η απόκτηση του, μόνο ως υπέρβαση μπορεί να θεωρείται από τον Μάκη Αγγελόπουλο, που δείχνει πως πιστεύει πολύ στον Παπαθεοδώρου και θέλει να κάνει την… δουλειά του ευκολότερη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This