Τρίτη, 13 Απρίλιος 2021

Μιλάει και ο Τομπούλογλού! Έχει χαθεί η τσίπα από την Ελλάδα

Μιλάνε όλοι, μιλάει και ο Χάρης Τομπούλογλου, ο οποίος εξακολουθεί να πηγαίνει κόντρα σε όλα τα ζητήματα με τη διαχειριστική του Άλσους που αφορούν τη λειτουργία της «Αγιά Σοφιάς-OPAP ARENA» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μάλιστα, σε πρόσφατη ανάρτησή του κάνει αναφορά στα επιχειρηματικά συμφέροντα ακολουθώντας πιστά τη ρητορική Βασιλόπουλου. Σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια κοντράρει όλα τα ζητήματα που αφορούν την ΑΕΚ και τη λειτουργία του νέου γηπέδου.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Χάρης Τομπούλογλου είχε καταδικαστεί από το τριμελές Εφετείο κακουργημάτων για την υπόθεση της δωροδοκίας του από διαφημιστική εταιρεία. Κλήθηκε να καταβάλει ως πρόστιμο το διπλάσιο ποσό από αυτό που, κατά το κατηγορητήριο, ζήτησε σε «φακελάκι». Συγκεκριμένα, οι δικαστές του είχαν επιβάλει ποινή κάθειρξης 8 ετών και τριών μηνών με αναστολή καθώς και χρηματική ποινή 40.300 ευρώ κρίνοντας τον ένοχο για τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης, της παθητικής δωροδοκίας και της οπλοκατοχής.

H ανάρτηση Τομπούλογλου εναντίον Βούρου

Μάλιστα, ο Χάρης Τομπούλογλου έκανε μια ανάρτηση στην οποία αφήνει αιχμές για τον Δήμαρχο, Γιάννη Βούρο, γράφοντας: «Συγχαρητήρια στον γείτονα Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων-Καματερού κ. Σταύρος Τσίρμπας και φυσικά στον Πρωθυπουργό μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη! Οι Αγιοι Ανάργυροι-Καματερό έχουν Δήμαρχο, που διεκδικεί και αυξάνει την δημοτική περιουσία! Κάποιοι όμως αντίθετα, στη Νέα Φιλαδελφεια-Νέα Χαλκηδόνα, επιδιώκουν – υπέρ επιχειρηματικών συμφερόντων – να …πετσοκόψουν τον μοναδικό πνεύμονα πράσινου της πόλης μας, το Άλσος μας!»

Συγχαρητήρια στον γείτονα Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων-Καματερού κ. Σταύρος Τσίρμπας και φυσικά στον Πρωθυπουργό μας κ….

Posted by Χάρης Λ. Τομπούλογλου on Saturday, February 27, 2021

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ