Παραίτηση Αυγενάκη ζητούν τα ΜΜΕ του Μαρινάκη, μετά το κάζο στην ΕΠΟ!

Από τη στιγμή που «η δουλειά δεν έγινε» τούς είναι πλέον άχρηστος και πρέπει να πεταχτεί σα «στυμμένη λεμονόκουπα»...

Must Read

Σημάδια… νευρικού κλονισμού παρουσιάζουν τα άμεσης ή έμμεσης ιδιοκτησίας ή/και επιρροής διαδικτυακά ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της ΕΠΟ!

*Αναδημοσίευση από sdna.gr

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε άρθρο, από αυτά που αναδημοσιεύονται αυτούσια σε όλα τα «συνδεδεμένα» ΜΜΕ και ταυτίζονται με τις θέσεις του Ολυμπιακού, ζητείται η παραίτηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Το άρθρο, με αφορμή, πάντα, το αποτέλεσμα των εκλογών της ΕΠΟ, συμπεραίνει ότι «κατατροπώθηκε η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υφυπουργός της» και καταλήγει ως εξής: «”Καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση”, δήλωσε προ ολίγου ο Λευτέρης Αυγενάκης. Ίσως στο αποκορύφωμα της αποτυχίας του. Λέει κάτι που ξέρει καλά πως δεν είναι αλήθεια. Το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) του μήνυμα -μετά από αυτό το αποτέλεσμα- δεν θα μπορούσε παρά να είναι εκείνο που θα έθετε την παραίτηση του στη διάθεση του Πρωθυπουργού. Αλλά που…».

Θα μπορούσανε να σταθούμε σε πολλά:

  • Στο ότι «ολόκληρος Ολυμπιακός», μη μπορώντας να κάνει αλλιώς, κρύβεται πίσω από τον Αυγενάκη, προσδοκώντας της υλοποίηση των πολιτικών του στην ΕΠΟ και εν γένει στο ποδόσφαιρο. Είναι σα να κρύβεται ελέφαντας πίσω από ένα ανθρώπινο δάχτυλο.
  • Στο ότι αυτοί που ακόμα και σήμερα κατηγορούν τον Κοντονή «επειδή ήθελε να ορίσει το διαιτητή στον τελικό Κυπέλλου», απαιτούν από τον Αυγενάκη να ορίσει τη διοίκηση της ΕΠΟ και, επειδή δεν το κατάφερε, τον προτρέπουν σε παραίτηση. Οποία υποκρισία.
  • Και τέλος, στο ότι από τη στιγμή που «η δουλειά δεν έγινε», όπως στην περίπτωση της ΕΕΑ στην υπόθεση ΠΑΟΚΞάνθης, ο Αυγενάκης τους είναι πλέον άχρηστος και πρέπει να πεταχτεί σα «στυμμένη λεμονόκουπα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This