Σάββατο 8/5/2021

O «γιος του ανέμου» Κώστας Κεντέρης έγινε γκράφιτι στο Ολυμπιακό Χωριό

Πως ευχαρίστησε όσους το δημιούργησαν...

Ο «γιος του ανέμου» Κώστας Κεντέρης, που χάρισε τόσες συγκινήσεις στους Έλληνες, είναι πλέον μέλος της νέας διοίκησης του ΣΕΓΑΣ. Αλλά τον περίμενε μια ακόμη έκπληξη, καθώς ο Ολυμπιονίκης μας έχει πλέον το δικό του γκράφιτι στο Ολυμπιακό Χωριό!

«Μεγάλη μου τιμή, σας ευχαριστώ πολύ», ήταν το σχόλιο του 48χρονου Κώστα Κεντέρη, στην πρώτη συνεδρίαση του ΣΕΓΑΣ, θέλοντας να ευχαριστήσει όσους δημιούργησαν το γκράφιτι.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση που έκανε το Ολυμπιακό Χωριό: «Μια ιδέα που υπήρχε και άρχισε πλέον να γίνεται πράξη, η ιδέα είναι ότι σε κάθε οδό θα είναι ωραίο να δημιουργηθεί το γκράφιτι του εν λόγω Αθλητή. Κάτι μοναδικό στον κόσμο που δεν έχει υπάρξει πουθενά. Σιγά σιγά και μέσα από συζητήσεις και συνεννόηση πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Το Ολυμπιακό Χωριό είναι μοναδικό και έτσι πρέπει να είναι και οι ιδέες μας ώστε να ταξιδεύει συνεχώς παντού.

Το συγκεκριμένο Γκράφιτι αναπαριστά τον Κωνσταντίνο Κεντέρη, τον σπουδαίο Αθλητή μας που και η δικιά μας γενιά τον θαύμαζε και τον αγάπησε όσο κανέναν, το κτήριο μας βρίσκεται στην Οδό του, οπότε η μικρότερη τιμή που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι αυτή. Κύριε Κεντέρη ελπίζουμε να σας αρέσει και κάποια στιγμή να το δείτε και από κοντά. Ευχαριστούμε πραγματικά τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ που στήριξαν αμέσως την ιδέα μας και έγιναν οι πρώτοι συνεργάτες για την υλοποίηση του έργου αυτού. Με αληθινές συνεργασίες θα κάνουμε μοναδικά πράγματα!

Αλλά πιο πολύ ευχαριστούμε τον Καλλιτέχνη που αποδέχτηκε την πρόσκληση μας και πίστεψε στην ιδέα μας, τον Loni_eightyfive που δημιούργησε ένα μοναδικό έργο με πολύ μεράκι όλες αυτές τις μέρες.

Συνεχίζουμε δυναμικά για ένα Ολυμπιακό Χωριό ζωντανό και φωτεινό!!! Το έργο θα το βρείτε στην οδό Κωνσταντινου Κεντέρη 11. Εσύ, είσαι μαζί μας;».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ