Champions League: Ρεάλ και Σίτι στους «4», αφήνοντας εκτός Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ!

«Λευκή ισοπαλία» για τη «Βασίλισσα», ξανά νίκη με 2-1 για τους «Πολίτες»

Must Read

Η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε επί της Λίβερπουλ χάρη στο 3-1 του πρώτου αγώνα, την ώρα που η Μάντσεστερ Σίτι διπλασίασε τις νίκες της επί της Ντόρτμουντ, αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, επικρατώντας εκ νέου με 2-1, αυτή τη φορά μέσα στη Γερμανία

Στην πιο ενδιαφέρουσα από τις δύο αναμετρήσεις, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να διαφυλάξει το υπέρ της 3-1 του πρώτου ματς και να προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League, κρατώντας την Λίβερπουλ στο «μηδέν» και το σκορ στο «Άνφιλντ» στο 0-0. Αφού ξεπέρασε την αρχική επιθετικότητα των «κόκκινων», με τον Κουρτουά να εξουδετερώνει τις εντυπωσιακές προσπάθειες του Σαλάχ και του Μίλνερ, η «Βασίλισσα» έφερε το ματς στα μέτρα της και πλέον προετοιμάζεται για τις «μάχες» εναντίον της Τσέλσι στους «4».

Οι συνθέσεις:
Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φίλιπς, Καμπάκ (60′ Ζότα), Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ, Φαμπίνιο, Μίλνερ (60′ Τιάγκο), Σαλάχ, Φιρμίνο (82′ Σακίρι), Μανέ (82′ Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν).
Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Βαλβέρδε, Μιλιτάο, Νάτσο, Μεντί, Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρόος (72′ Οντριοθόλα), Ασένσιο (82′ Ίσκο), Μπενζεμά, Βινίσιους (72′ Ροντρίγκο).

Γρήγορο γκολ για τους γηπεδούχους

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Ντόρτμουντ έφερε από νωρίς σε δύσκολη θέση τη Μάντσεστερ Σίτι, όταν προηγήθηκε στο 15′ με το εξαιρετικό γκολ του 17χρονου Τζουντ Μπέλιγχαμ. Όμως, οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα που είχαν «κληρονομιά» το υπέρ τους 2-1 του πρώτου αγώνα, κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση. Με πέναλτι του Μαχρέζ (από χέρι του Εμρέ Τσαν) στο 55′ και μακρινό σουτ του Φόντεν στο 75΄, επικράτησαν για δεύτερη σερί φορά με το ίδιο σκορ και πλέον ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι συνθέσεις:
Ντόρτμουντ (Εντίν Τέρζιτς): Χιτς, Μορέι (82΄ Τίγκες), Ακάντζι, Χούμελς, Γκερέρο, Τζαν, Μπέλινχγαμ (81΄ Μπραντ), Νταχούντ (76΄ Αζάρ), Κνάουφ (68΄ Ρέινα), Χάαλαντ, Ρόις
Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Ζιντσένκο, Ντε Μπράινε, Ρόδρι, Γκιουντογκάν, Μαχρέζ (88΄ Στέρλινγκ), Μπερνάρντο Σίλβα, Φόντεν

Συνολικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League:

  • Παρί Σεν Ζερμέν – Mπάγερν Μονάχου 0-1 (40′ Τσούπο-Μότινγκ)
  • Τσέλσι – Πόρτο 0-1 (90’+4 Ταρέμι)
  • Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-0
  • Ντόρτμουντ – Μάντσεστερ Σίτι 1-2 (15′ Μπέλιγχαμ – 55′ πεν. Μαχρέζ, 75′ Φόντεν)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This