Δευτέρα 10/5/2021

«Σκοτώνουν» το ποδόσφαιρο για τα λεφτά!

Έγκλημα που μεθοδικά σχεδιάζει η JP Morgan μαζί με κάποιους ανεγκέφαλους επιχειρηματίες…

Το παιχνίδι παίζεται χοντρά. Η κόντρα ανάμεσα στους 12 ισχυρούς και τις UEFAFIFA παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Όπως συμβαίνει σε έναν πόλεμο, δύσκολα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, αλλά εδώ δεδομένα χαμένο θα βγει το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς οι πλούσιοι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι αποφάσισαν να κουρελιάσουν τις ηθικές αξίες, να γράψουν στα παλιά τους τα παπούτσια τους φιλάθλους τους, προκειμένου να γεμίσουν τα ταμεία τους με ευρώ. Όλα για τα λεφτά!

Φυσικά δεν τους νοιάζει καν το ποδόσφαιρο. Δεν τους ενδιαφέρει το ευ αγωνίζεσθαι και πολύ περισσότερο τα εγχώρια πρωταθλήματα που θα πεθάνουν ή οι μικρές ομάδες ή τα όνειρα των ποδοσφαιριστών.

Αυτά τα… σκότωσαν εύκολα, όπως είπε και ο Αντερ Ερέρα, ο πρώτος ποδοσφαιριστής που τοποθετήθηκε δημόσια για την ίδρυση της ευρωπαϊκής Super League. Ο Ισπανός μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν έγραψε με απόγνωση στο twitter: «Ερωτεύτηκα το λαϊκό ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο των φιλάθλων, με το όνειρο να δω την ομάδα της καρδιάς μου να αντιμετωπίζει τους μεγαλύτερους συλλόγους. Αν αυτή η Super League προχωρήσει, αυτά τα όνειρα πεθαίνουν, μαζί με τις ψευδαισθήσεις των υποστηρικτών των ομάδων που δεν ανήκουν στους γίγαντες. Αγαπώ το ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορώ να μείνω σιωπηλός σε αυτό το σημείο. Πιστεύω σε ένα βελτιωμένο Champions League, αλλά όχι σε αυτή τη σύλληψη των πλουσίων του ποδοσφαίρου, του ομορφότερου αθλήματος στον πλανήτη».

Λόγια καρδιάς από τον πρωταγωνιστή του αθλήματος και όχι κούφια λόγια όπως αυτά που σερβίρουν οι γραβατωμένοι παράγοντες που δεν έχουν κλοτσήσει τόπι. Μακάρι τα λόγια του Ερέρα να κυριαρχήσουν κόντρα στο έγκλημα που μεθοδικά σχεδιάζει η JP Morgan μαζί με κάποιους ανεγκέφαλους επιχειρηματίες…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ