Ο Μελισσανίδης… βροντοφώναξε «όλα για την ΑΕΚ» και προανήγγειλε επτά μεταγραφές!

«Δεν με ενδιαφέρουν τα μπάτζετ. Δεν θα κωλώσουμε στο οικονομικό»

Must Read

Επί περίπου μιάμιση ώρα μίλησε στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα ο Δημήτρης Μελισσανίδης και είπε τα πάντα, αλλά χωρίς να… δώσει ειδήσεις!

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ αναγνώρισε, φυσικά, την κακή πορεία της ομάδας και δήλωσε πως θα κάνει ό,τι χρειαστεί σε μεταγραφικό επίπεδο μέσα στο καλοκαίρι. Στην ουσία, ο «Τίγρης» προανήγγειλε επτά μεταγραφές.

Συνοπτικά, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είπε: «Αν δεν έχουμε κόσμο, θα παίξουμε σε αυτό το γήπεδο εδώ, που φτιάχνεται στα Σπάτα. Τουλάχιστον να αισθανθούμε έδρα. Να φύγουμε από το “Νταχάου”. Η χρονιά δεν ήταν καλή. Πολλοί πιστεύουν ότι τα λάθη που έγιναν είναι θέμα χρημάτων. Δεν συμφωνώ. Φέτος κατεβήκαμε τον… Μπράλο χωρίς φρένο. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρούμε άσφαλτο. Ούτε μάγος είμαι. Αλλά θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να ξαναφτιάξουμε την ΑΕΚ όπως θέλουμε και, όταν μπει στο γήπεδό μας, να τη χαιρόμαστε. Έχω μείνει στην παλιά ΑΕΚ, που χαιρόσουν να τη βλέπεις. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, αλλά θα προσπαθήσω. Έχετε και εσείς μερίδιο ευθύνης. Γκρίνια, μουρμούρα, μανατζερικά παιχνίδια… Δεν είμαι ο καλύτερος, αλλά ξέρω από ποδόσφαιρο. Σε μια δύσκολη εποχή που περνάει η ΑΕΚ, ο ρεπόρτερ πρέπει να στηρίζει».

Για τις προτεραιότητες όσον αφορά τις μεταγραφές και την ενίσχυση δήλωσε: «Βασικά, τερματοφύλακα. Θα κάνουμε μεταγραφές αμυντικών. Ό,τι χρειάζεται. Έναν τερματοφύλακα, σέντερ μπακ, πλάγια μπακ, έναν κεντρικό καλό χαφ, ένα έξω αριστερά. Πήραμε μπακ και βγήκαν… πεπόνια. Διώξαμε τον Γκάλο και φέραμε τον Πορτογάλο, τον “Κοντορεβιθούλη”, που έφυγε. Η ΑΕΚ θέλει σέντερ φορ. Ή θα κρατήσει τον Ολιβέιρα ή θα πάρει άλλον».

«Θα είμαι εγώ υπεύθυνος για το κλαμπ»

Για τον ΟΠΑΠ είπε: «Λόγω του ΟΠΑΠ δεν ήθελα να φαίνομαι εμφανώς και επίσημα. Τώρα που ξεκαθάρισε ο νόμος, θα είμαι εγώ υπεύθυνος για το κλαμπ. Δημιουργήθηκε η εταιρία και έρχεται η ΠΑΕ στην οικογένεια Μελισσανίδη. Τώρα είμαι 70. Ήμουν 40 όταν ήρθα. Κάποια στιγμή θα φύγω. Δεν θα είμαι αιώνιος. Γι’ αυτό κάνω προσπάθεια για υποδομές. Να “τρέχει” η ΑΕΚ μόνη της. Αυτό είναι το μεγάλο έργο της διοίκησης. Δεν χρωστάμε, το γήπεδο θα ανήκει στην Ερασιτεχνική και θα παίζει η πρώτη ομάδα. Αυτά έλεγα από την αρχή».

Τέλος, για το θέμα του μπάτζετ επισήμανε τα εξής: «Ό,τι χρειάζεται να γίνει θα γίνει. Δεν με ενδιαφέρουν τα μπάτζετ. Δεν θα κωλώσουμε στο οικονομικό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This