Απόφαση «βόμβα» από την UEFA: Ρεάλ, Γιουβέντους και Μπάρτσα αντιμέτωπες με αποκλεισμό από το Champions League!

Must Read

Εκτός Champions League! Την απόφασή τους να δημιουργήσουν τη European Super League και να επιμείνουν σε αυτή θα πληρώσουν, όπως όλα δείχνουν, οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους.

  • Από τον Γιώργο Σηφάκη

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «La Repubblica», η UEFA σχεδιάζει να αποβάλει τις τρεις αυτές ομάδες από το Champions League. H απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αναμένεται μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ. Από την άλλη πλευρά, σε περίπτωση που τελικά η UEFA τιμωρήσει τις ομάδες, θεωρείται σίγουρο πως αυτοί οι τρεις σύλλογοι θα στραφούν στο CAS (Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο), ώστε να εκδικαστεί εκεί η υπόθεση, ελπίζοντας να δικαιωθούν.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της La Liga Χαβιέρ Τέμπας ανέφερε πως πιστεύει ότι η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα θα αποβληθούν τελικά από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

H ESL είναι παρελθόν

Συνέντευξη στην «Telegraph» παραχώρησε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν, αποκαλύπτοντας πως οι… πρωτομάστορες της Ευρωπαϊκής Σούπερ Λίγκας απειλούν την UEFA! «Ακόμα και οι πιο άσχετοι έχουν καταλάβει πως η ESL είναι παρελθόν, έχει τελειώσει. Νομίζω πως αυτές οι τρεις ομάδες, η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ και η Γιουβέντους, με τη Λίγκα τους μας έχουν βοηθήσει σημαντικά για να προωθήσουμε την ιδέα της συμπαράστασης μεταξύ των συλλόγων, γιατί είναι εύκολο να τους πούμε πως, αν δεν τους αρέσει εδώ, ας πάνε στη δική τους Λίγκα. Νομίζουν πως η Γη είναι… επίπεδη. Έβγαλαν ανακοίνωση πως η European Super League είναι ζωντανή και δύο μέρες μετά έστειλαν αίτηση για το Champions League της επόμενης χρονιάς. Αν είναι τόσο καλή η Λίγκα τους, γιατί θέλουν να παίξουν στη δική μας;»

Κλείνοντας ο Τσέφεριν αποκάλυψε: «Μας απειλούν με αγωγές, πως θα μας πάνε δικαστικά. Προφανώς έχουν πολλά χρήματα. Καλύτερα να τα επενδύσουν στις ακαδημίες τους και στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Για μένα το ιδανικό θα ήταν για το Τσάμπιονς Λιγκ όποιος προκρίνεται να παίζει. Αλλά είναι δύσκολο για μένα να επικοινωνήσω με τους τρεις (σ.σ.: Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους), όταν εξαφανίζονται τη νύχτα». Όπως φαίνεται, η κόντρα της UEFA με τις ομάδες που έχουν σχεδιάσει την ESL θα συνεχιστεί

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This