Ο Φέντερερ «αποχαιρετά» το Roland Garros!

Must Read

Δεν τα θα καταφέρει, τελικά, να συνεχίσει στο φετινό Roland Garros ο Ρότζερ Φέντερερ, καθώς, όπως δήλωσε, δεν νιώθει ακόμη 100% έτοιμος να αγωνιστεί σε τόσο υψηλό επίπεδο.   

Ο Ελβετός θρύλος του παγκόσμιου τένις επέστρεψε πρόσφατα από ένα σοβαρό τραυματισμό και, στα 39 του χρόνια, το σώμα του φαίνεται ότι δεν είναι ακόμη τόσο έτοιμο για συνεχόμενους αγώνες. Να σημειωθεί πως ο… γνωστός μακαρονάς Φέντερερ κατέληξε στην απόφασή του να αποσυρθεί από τη συνέχεια του γαλλικού Grand Slam, ενώ είχε ήδη προκριθεί στους «16» του τουρνουά και, ως εκ τούτου, ο (αντίπαλός του) Μπερετίνι περνάει στα προημιτελικά χωρίς αγώνα.

Ειδικότερα, η επίσημη δήλωση απόσυρσης του Ρότζερ Φέντερερ αναφέρει τα ακόλουθα: «Ύστερα από συζητήσεις με την ομάδα μου αποφάσισα ότι θα χρειαστεί να αποσυρθώ από το Ρολάν Γκαρός σήμερα. Έπειτα από δύο χειρουργεία στα γόνατα και έπειτα από έναν χρόνο αποθεραπείας είναι σημαντικό να ακούσω το σώμα μου και να βεβαιώσω ότι δεν θα πιέσω τον εαυτό μου τόσο γρήγορα. Είμαι ενθουσιασμένος που πήρα τρεις νίκες. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο συναίσθημα από την επιστροφή στα κορτ».

  • Δείτε την ανάρτηση του Ελβετού πολυνίκη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This