Roland Garros: Απίστευτος Τζόκοβιτς «εκτέλεσε» 3-1 τον Ναδάλ και έδωσε ραντεβού στον τελικό με τον Τσιτσιπά! (video)

Εκθρόνισε τον «βασιλιά» και ετοιμάζεται για το 19ο Grand Slam της καριέρας του

Must Read

Σε μια αναμέτρηση – πραγματικό υπερθέαμα ανάμεσα σε δύο ιερά τέρατα, όχι μόνο του τένις, αλλά γενικότερα του παγκόσμιου αθλητισμού, ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποδείχθηκε «πολύ σκληρός για να πεθάνει», καταφέρνοντας να «γυρίσει» το σε βάρος του 1-0 σετ και να επικρατήσει με 3-1 του πολυνίκη (13) του Roland Garros Ράφα Ναδάλ!   

Παίζοντας εξωπραγματικό τένις, κι ενώ βρέθηκε να χάνει 5-0 στο πρώτο σετ του δεύτερου ημιτελικού του Γαλλικού Όπεν, ο 34χρονος Σέρβος, Νο1 αυτή τη στιγμή στον κόσμο, κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω να υπερισχύσει του ζωντανού θρύλου της χωμάτινης επιφάνειας, σε ένα ονειρεμένο παιχνίδι που «ανάγκασε» την γαλλική κυβέρνηση να δώσει παράταση στην απαγόρευση κυκλοφορίας όσων τυχερών ευτύχησαν να βρεθούν στις κερκίδες του ομώνυμου σταδίου, καθώς το 3ο σετ από μόνο του διήρκησε 93 ολόκληρα λεπτά.

Ως εκ τούτου, ο «Νόλε» θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο μεγάλο τελικό της Κυριακής (13/06, 16:00), όπου είναι και το φαβορί για την κατάκτηση του 19ου major τίτλου του (πλησιάζοντας σε απόσταση… αναπνοής τους Ναδάλ και Φέντερερ), απέναντι στον Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος θα επιδιώξει να κάνει την υπέρβαση και να φύγει από το Παρίσι με το «παρθενικό» τρόπαιο Grand Slam στην καριέρα του.

Τα σετ: 6-3, 3-6, 6-7 (4), 2-6

  • Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This