Ισπανός και… γρουσούζης διαιτητής στο δρόμο του Ολυμπιακού

Must Read

Ο  Ισπανός Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε  που είχε «σφυρίξει» στο ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός 2-0 για τους ομίλους του Europa League τη σεζόν 2016/17 ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ για τα play off του Champions League .

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χουάν Κάρλος Γιούστε Χιμένεθ καΙ Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντεζ. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ζοσέ Μαρία Σάντεζ Μαρτίνες.

Ο Ισπανός κορυφαίος ρέφερυ παράλληλα έχει βρεθεί στον δρόμο της ΑΕΚ το 2018 στους «32» κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου (1-1), αλλά και στην περσινή ήττα από τον Άγιαξ στους ομίλους του Champions League με 3-0.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This