Περέιρα: «Το ποδόσφαιρο δεν θα γίνει τέλειο με το VAR»

Must Read

Η ΕΠΟ παρουσίασε στα ΜΜΕ το Video Assistant Referee και ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα, τόνισε ότι «η χρήση του VAR σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο, αλλά δεν αποτελεί πανάκεια, δεν αποτελεί τη λύση για τα πάντα στο άθλημα».

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής θέλησε να κρατήσει χαμηλά τον πήχη, γιατί στο ελληνικό ποδόσφαιρο παρεξηγούνται τα πάντα: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, μπορούμε να έχουμε το VAR από την αρχή των διοργανώσεων στην Ελλάδα. Το VAR δεν θα λύσει πάντως τα προβλήματα του ποδοσφαίρου, δεν θα το κάνει τέλειο. Δυστυχώς, δεν θα αποφύγουμε τις συζητήσεις και τις κριτικές. Είναι όμως μια αρχή γι’ αυτές τις ενθουσιώδες συζητήσεις και ελπίζω ότι θα συνεχιστεί να αντιμετωπίζεται με τον τρόπο αυτό».

Για να βγει θετικό αποτέλεσμα στη χρήση του VAR εμπλέκονται πολλά άτομα και… μηχανές.

Γι’ αυτό ο Περέιρα χαρακτήρισε το VAR ως «μια πολυσύνθετη διαδικασία. Η ΕΠΟ το ήθελε, όπως το ήθελαν η Λίγκα και οι ομάδες, αλλά και η ίδια η διαιτησία. Όλοι ξεκινάμε με την ίδια ευχή και ευχόμαστε στο τέλος της σεζόν, όλοι να είναι ευχαριστημένοι. Μαθαίνουμε πράγματα από άλλες χώρες όπου εφαρμόζεται το VAR. Μαθαίνουμε το VAR, όλοι είμαστε στην αρχή αυτής της εμπειρίας. Χρειάζεται χρόνο όμως, για να εξασκηθούν οι διαιτητές και να το μάθουν όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται. Είμαστε βέβαιοι ότι οι διαιτητές θα είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που θα προκύψουν από αυτή τη διαδικασία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This